Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου» έπιασε λαυράκια! Ελευθέρας βοσκής μόνο με 4,99€

- Από τα καΐκια μας... σε λίγες ώρες στο πιάτο σας!
- Όλα ψημένα και delivery

Θέλετε να απολαμβάνετε κάθε μέρα ολόφρεσκο ψαράκι που μέχρι πριν λίγες ώρες κολυμπούσε στις ελληνικές θάλασσες; Και μάλιστα σε χαμηλές τιμές; Τότε ο... ψαράς σας στη Βέροια είναι το Ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου»! Τι είναι αυτό που κάνει το Ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου» να ξεχωρίζει σε ποιότητα και τιμές; Τα ψάρια και τα θαλασσινά τα ψαρεύουν μόνοι τους, με δικά τους καΐκια και μέσα σε λίγες ώρες, βρίσκονται, από την θάλασσα... στους πάγκους του ιχθυοπωλείου στη Βέροια!

Σήμερα μάλιστα τα καΐκια του Παπαστεφάνου έβγαλαν πολλά λαυράκια, που θα τα προμηθευτείτε με μόνο 4,99€ το κιλό! Ελευθέρας βοσκής και πενταντόστιμα και φυσικά αν θέλετε και ψημένα και με υπηρεσία delivery στο σπίτι σας! Όπως και όλα τα είδη ψαριών που προσφέρουν καθημερινά.

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6907646493 για τις παραγγελίες σας, ή περάστε από το κατάστημά μας στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 3 στη Βέροια για να τα διαλέξετε από κοντά.

Δευτέρα όλη μέρα ανοιχτά!

Ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου»
Μ. Αλεξάνδρου 3, Βέροια
Τηλ. 6907646493
Βρείτε μας στο facebook: Ιχθυοπωλειο Παπαστεφανου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ