Quantcast

http://picasion.com/

Σε ρυθμούς... τσιφτετελιού η Βέροια

Κάθεσαι στο σπίτι και βαριέσαι; Νιώθεις μια φοβερή αποξένωση; Βγαίνεις στο μπαλκόνι και ψάχνεις κάτι για να σου αλλάξει την διάθεση; Μην στεναχωριέσαι! Αν είσαι κάτοικος Βέροιας, τότε όλα τα προβλήματά σου έχουν λυθεί. Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις πολλά, απλά απόλαυσε τις στιγμές. Άραξε στην μεγάλη σου βεράντα, πάρε μια παγωμένη μπύρα από το ψυγείο και απόλαυσε την μουσική που ταξιδεύει από τον κάμπο της Βέροιας. Ο αέρας, μας φέρνει στο πιάτο, ότι μουσική θέλουμε και αγαπάμε. Από τσιφτετέλι μέχρι και... βαρύ ζεϊμπέκικο. Μια παραγγελιά στην ερημιά, στη μοναξιά και στον καημό μου, που λέει και το λαϊκό άσμα του Βασίλη Τερλέγκα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως στις ώρες κοινής ησυχίας, η μουσική θα κλείσει...

14 σχόλια:

  1. Οι γύφτοι που μένουν πίσω από το πρώην Εργοστάσιο του Λιμπάντζη είναι, πάλι γλέντι έχουν. Ήθελα να ξερω πόσοι θα μαζευτούν και αν θα τους ελέγξει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κράτος φορολογεί, τιμωρεί και ελέγχει μόνο τους Έλληνες. Όλοι οι άλλοι, ειδικά εάν είσαι και μαφιόζος, μπατε σκύλοι αλλέστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίες απόψεις.... Οι Ρομά δηλαδή δεν είναι Έλληνες; Λυπάμαι...

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΥΦΤΟΙ.
      ΤΟ "ΡΟΜΑ" ΘΈΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΓΕΝΊΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΑ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ 1% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΡΟΜΑ" ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ.
      ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΥΦΤΟΙ, ΓΥΦΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑΚΑΡΦΙΑ. ΔΙΤΥΧΩΣ.

      Διαγραφή
    3. Ρώτα έναν ρομα εάν είναι Έλληνας. Μας περιφρονουν τόσο πολύ που ούτε την λέξη Έλληνας δεν αναφέρουν, μας αποκαλούν μπάλαμο. Εάν δεν είναι αυτός ρατσισμός προς τα εμάς από δαύτους τότε τι είναι ρατσισμός?

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΓΙΟΥΦΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γιουφτοι σε όλες τις πόλεις έχουν πλήρη ασυλία. Περιμενω να δω πόσα κρουσματα κορονοϊού από "ημεδαπους" θα έχουμε τις επόμενες ημέρες.

      Διαγραφή
    2. Μη σου πω οτι εχουν και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ απο πανω.δεν δικαιολογειται αλλιως.εχουν ρημαξει τον τοπο.ξερουν ποιοι ειναι

      Διαγραφή
  4. Οταν πάρει φωτιά η βάτος κ γίνει φλεγόμενη τι να τους κάνει το τσιφτετέλι...!
    Πυροσβέστη θέλει να πιάσει την μάνικα κ να αρχίσει να ρίχνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήγαν καλά η δουλιες βρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την καλημερα μας στο αστυνομικο τμημα βεροιας.
    Αντε τωρα να πατε να γραψετε κανενα εφηβο για μασκα.
    Μονο για εκει σας παιρνει.
    Παρακληση να περασει το σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν οιγυφτοι πλακωθηκαν στα δικαστηρια, ειχαν ρωτα πλακωθει εξω απο την αστυνομια.δεν μπορουσες να βγεις απο το κτιριο.οι γυφτοι και οι εξαρτημενοι εχουν διαρρηξει εκατονταδες σπιτια. Γιατι δεν τους πιανουν; μονο κλησεις για μασκες και για παρκαρισμα.

      Διαγραφή
  7. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΛΗΓΗ ΟΠΟΥ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΔΕ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ