Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γλίτωσε στο τέλος ο Φίλιππος, 28-28 με την Πυλαία

Στο εξ αναβολής παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, Φίλιππος Βέροιας και ΑΕΣΧ Πυλαίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 28-28 και κατέκτησαν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά θα λέγαμε για τους γηπεδούχους καθώς κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το κακό ξεκίνημα του αντιπάλου και να βρεθούν ακόμη και με 5 τέρματα μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματά τους και κατάφεραν όχι μόνο να μειώσουν τη διαφορά αλλά και να φτάσουν στην ισοφάριση. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το Φίλιππο να είναι μπροστά στο σκορ χάρη σε τέρμα του δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει η κόρνα.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρίσκονταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του κρατώντας ένα μικρό προβάδισμα της τάξεως των δύο τερμάτων. Προς το τέλος της αναμέτρησης και με το σκορ στο ένα τέρμα οι παίκτες του Φιλίππου Βέροιας έκλεψαν την μπάλα και βγάζοντας σωστό αιφνιδιασμό έφτασαν στην ισοφάριση παίρνοντας έτσι τον πρώτο βαθμό.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 28-28


Τα πεντάλεπτα: 4-1, 5-3, 9-5, 12-8, 12-11, 14-13 (ημχ.) 15-16, 18-18, 20-20, 20-23, 24-25, 28-28

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Κώστας Τούτσης): Αρβανιτίδης 1, Κωστακίδης 6, Φιλόσογλου Β. 2, Μπαλτατζής 3, Κουκουτσίδης 4, Παπαδόπουλος 2, Κριούτσκοφ, Φιλόσογλου Κ., Τριανταφυλλίδης 7, Στανκίδης, Ρίζος, Πετρομελίδης, Παπαγιάννης, Κακαφίκας, Καραγιοβάνης, Καλλιαρίδης

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Γιώργος Καρασαββίδης): Ζαφείρης 2, Μπάτζιος 4, Βραχιολίδης, Σουλάνης, Κουκμίσης Ν. 6, Γιαννακίδης, Κουκμίσης Κ. 1, Ορφανουδάκης, Μούγιτς 2, Κωστακίδης 3, Αλεξανδρίδης 1, Παπαγεωργίου 4, Σεβαστίδης 1, Αλατσατιανός 1, Ελέτα 3, Λασκαρούδης.

Διαιτητές: Τσιάνας-Λινάρδος, Δίλεπτα: 3-9, Πέναλτι: 3/4-4/4, Kόκκινη κάρτα: Ορφανουδάκης 10.15 (επικίνδυνο παιχνίδι-δεν κρατήθηκε δελτίο)

Δηλώσεις:

Κώστας Τούτσης (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Παρότι μπήκαμε με μεγάλη ενέργεια και σωστές επιλογές στο ξεκίνημα παίρνοντας διαφορά και εγκλωβίζοντας τον αντίπαλο νομίζω ότι θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι καλύτερα πηγαίνοντας με μεγαλύτερη διαφορά στα αποδυτήρια. Στο διάστημα που η διαφορά ήταν ψηλά η επιλογή του αντίπαλου προπονητή να παίξει στην επίθεση με παίκτη παραπάνω έδωσε γκολ και ψυχολογία. 

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και οι δύο ομάδες είναι αρκετά κοντά. Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις επιθετικά και αμυντικά και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία. Οποιοσδήποτε βαθμός είναι σημαντικός σε κάθε παιχνίδι αλλά έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι και λόγω της διαφοράς που είχαμε αισθανόμαστε μια πικρία. Έχουμε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο με αξιόλογο αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε στις δύο μέρες και να ετοιμαστούμε αγωνιστικά και πνευματικά. Είναι ακόμη αρχή του πρωταθλήματος και θα είναι το 3ο παιχνίδι σε διάστημα 10 ημερών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ