Quantcast

http://picasion.com/

Μιαμ! Πάμε μια βόλτα από το Μακροχώρι;

H φθινοπωρινή «Φίνα-Κότα» είναι όλα τα λεφτά!

Αφήνουμε πίσω μας το καλοκαίρι και όλες τις δύσκολες στιγμές που μας προκάλεσε ο κορωνοϊός, μπαίνουμε στο αυτοκινητάκι μας και την κάνουμε για... Μακροχώρι. Αν γουργουρίζει η κοιλίτσα μας, κι αν μας έπιασε μια καλή λιγούρα, τότε η λύση βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 91. Μιαμ! Στο ψητοπωλείο, όπου ο ουρανίσκος μας θα γευτεί το κορυφαίο κοτόπουλο της Ημαθίας, με την φανταστική λευκή σάλτσα και τα υπέροχα λιωμένα τυριά. Μιαμ, μιαμ! Και επειδή το γευστικό ταξίδι δεν σταματάει εκεί, είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε τους μοναδικούς μεζέδες, την σπεσιαλιτέ σαλάτα «Φίνα Κότα» που είναι σκέτη... γλύκα και τα ολόφρεσκα σουβλάκια, μπιφτέκια, πανσέτες και παϊδάκια να γλύφεις τα δάχτυλά σου. Μιαμ, μιαμ, μιαμ!
Η αγαπημένη ψησταριά του Μακροχωρίου, που έχει κερδίσει τις προτιμήσεις και την εμπιστοσύνη του κόσμου της Ημαθίας, μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε από κοντά και μας υπόσχεται να περάσουμε... φίνα και ωραία! Τηρώντας φυσικά όλους τις υγειονομικούς κανόνες και τα μέτρα ασφαλείας.
Και επειδή τα καλύτερα είναι για το τέλος, μαζί με το λογαριασμό, σου έρχεται και ένα πεντανόστιμο παραδοσιακό γλυκό. Έτσι για την αλητεία! Όλες τις νοστιμιές της μπορείτε να τις βρείτε και σε πακέτο take away (παραγγελίες στο 2331043222).
«Φίνα Κότα»
Μακροχώρι - Αριστοτέλους 91
Τηλ.: 2331043222

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ