Quantcast

http://picasion.com/

Play&Learn English: Εξειδικευμένο πρόγραμμα Αγγλικών στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «my choice»

Για παιδιά προσχολικής ηλικίας - Ξεκινούν νέα τμήματα - Κλείστε θέση!
Νέα τμήματα του προγράμματος «Play&Learn English» ξεκινούν στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «my choice». Προλάβετε και κλείστε μία θέση σε ένα από τα καινούργια τμήματα που ξεκινούν για τα μικρά παιδάκια! Το ειδικό πρόγραμμα Αγγλικών για παιδιά Προσχολικής Ηλικίας (4-6) έχει στόχο να δημιουργήσει μία θετική πρώτη εντύπωση για την εκμάθηση Αγγλικών σε ένα ευχάριστο και ενθαρρυντικό περιβάλλον.
Με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών του «my choice» οι μαθητές ανακαλύπτουν την Αγγλική γλώσσα διασκεδάζοντας μέσα από παιχνίδια, ιστορίες, τραγούδια, λογοτεχνία, χειροτεχνίες και διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν να λειτουργούν ως μέλη μιας ομάδας, αναπτύσσοντας την κοινωνικότητα και την δημιουργικότητά τους.

Μέλημά μας είναι το παιδί να αγαπήσει τη γλώσσα και να έρχεται στο μάθημα ευχάριστα, γι’ αυτό και ασχολούμαστε με κάθε μαθητή ξεχωριστά σε προσωπικό επίπεδο!


PREJUNIOR: Πρόγραμμα αγγλικών για παιδιά Α' και Β' Δημοτικού ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για την ομαλή εισαγωγή των παιδιών ηλικίας 5-6 χρονών στις ξένες γλώσσες. Το παιδί ξεκινάει από την τρυφερή ηλικία μια γλώσσα ώστε να αποκτήσει γρήγορα και άμεσα εξοικείωση και καλή προφορά με ευχάριστο και ενεργό τρόπο με την καθοδήγηση άρτια εκπαιδευμένων παιδαγωγών καθηγητών.
Ειδικό πρόγραμμα όπου μέσα από παιχνίδι, ζωγραφική, τραγούδι, χειροτεχνίες και πρόσθετο χρωματιστό διδακτικό υλικό από εμάς, το παιδί μαθαίνει τα πρώτα του Αγγλικά χωρίς δουλειά στο σπίτι και χωρίς κόπο!
Με την εγγραφή το παιδί παίρνει ΔΩΡΟ σχολική τσάντα, κασετίνα, τετράδιο και μάσκα!
Για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα Αγγλικών και για οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, αλλά και για τις Προσφορές και τις Ειδικές Τιμές μπορείτε να επικοινωνήσετε με το «my choice»!

Στοιχεία επικοινωνίας
«my choice» Κέντρα Ξένων Γλωσσών
Τσέου Κρυσταλλία
Μητροπόλεως 41 │ Τηλ. 2331077555
Κίμωνος 7 (Προμηθέας) │ Τηλ. 2331074027
Βέροια 
Στείλτε μας email στο: mychoiceveria@yahoo.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ