Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μόνο Τρίτη δεν θυμίζει...

Μόνο Τρίτη δεν θυμίζει η σημερινή εικόνα στην οδό Θερμοπυλών. Υπό κανονικές συνθήκες σήμερα θα έσφυζε από κόσμο, κίνηση και φασαρία, όπως έχουμε συνηθίσει κάθε Τρίτη που πραγματοποιείται στο σημείο η λαϊκή αγορά της Βέροιας. Τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στην Ημαθία λόγω των επιβαρυμένων επιδημιολογικών δεδομένων, περιελάμβαναν μεταξύ άλλων και την αναστολή για 14 ημέρες των λαϊκών αγορών. Παρά τις προσπάθειες του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ημαθίας και της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Παραγωγών για επαναλειτουργία των αγορών το διάστημα αυτό, έστω και στο 50%, ώστε οι παραγωγοί να μπορούν να διαθέσουν τα ευπαθή προϊόντα τους, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. 

Η εικόνα αυτή θα είναι η ίδια και την επόμενη Τρίτη, καθώς τα μέτρα -αν δεν δοθεί παράταση- θα ισχύουν έως και το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.




2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ