Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«HempTherapy»: Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες των εναλλακτικών θεραπειών

Hemp Therapy. Oι εναλλακτικές θεραπείες κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις μέρες μας. Ένα από τα αδιαμφισβήτητα οφέλη τους είναι ότι αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο σαν ολότητα και δεν διαχωρίζουν την ψυχή από το σώμα και την ψυχολογία από το σύμπτωμα. Ο στόχος των
εναλλακτικών θεραπειών δεν είναι απλά να εξαλείψουν προσωρινά ένα συμπτώματα. Είναι να ανοίξουν ένα ευέλικτο μονοπάτι ώστε ο καθένας μας να βρει αυτό που του ταιριάζει με απώτερο στόχο της επίτευξη υψηλότερου επιπέδου υγείας και αυτό βελτίωσης. Η επιλογή μια εναλλακτικής θεραπείας προσφέρει στον άνθρωπο αυτονομία και επιλογή, χωρίς τις πιθανές παρενέργειες των φαρμάκων και τη χημική τους σύσταση που ως γνωστόν είναι ενάντια στη φύση. 

Στο κατάστημα «Hemp Therapy» θα βρείτε εκτός από διαφόρων ειδών προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης, επιπλέον εναλλακτικά προϊόντα, συμπληρώματα ειδικής διατροφής, φυσικά βιολογικά συμπληρώματα, προϊόντα αρωματοθεραπείας και βοτανοθεραπείας.

Αρωματοθεραπεία

Τα αιθέρια έλαια με το εκχύλισμά τους είναι σε θέση να προσφέρουν ανακούφιση και χαλάρωση. Καθώς απορροφώνται είτε άμεσα από το δέρμα είτε έμμεσα με την καύση τους, επηρεάζουν την ψυχολογική κατάσταση, τα επίπεδα ορμονών και την μνήμη. Επιδρούν θετικά σε πονοκεφάλους, σε υπερδιέγερση του κεντρικού νευρικού συστήματος, σε μυϊκούς πόνους, σε προβλήματα πέψης, σε διαταραχές της διάθεσης (άγχος, κατάθλιψη) και σε προβλήματα ύπνου.




Βοτανοθεραπεία

Οι βάσεις της αρχαίας ιατρικής βρίσκονται στα βότανα. Οι θεραπείες με βότανα και εκχυλίσματα βοτάνων μπορούν να ανακουφίσουν και να θεραπεύσουν τα συμπτώματα από μια σειρά σύγχρονων παθήσεων και λόγω των μειωμένων παρενεργειών τους αξίζει να δοκιμάσει κανείς αυτήν την οδό. Τα βότανα δεν πηγαίνουν κόντρα στη φυσική λειτουργία του σώματος και αυτό αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για τη χρήση τους. Ερευνήστε και αναζητήσετε το κατάλληλο για εσάς και συνδυάσετε εναλλακτικές θεραπείες με στόχο το μέγιστο επίπεδο αυτοβελτίωσης.

Σας περιμένουμε με χαρά στο κατάστημά μας «HempTherapy» Μητροπόλεως 25 Βέροια για μία προσωπική ενημέρωση και παρουσίαση των προϊόντων μας.


«HempTherapy»
Μητροπόλεως 25, Βέροια
Τηλ. 2331400672 - 6974 090 222
email: info@hemptherapy.gr
Βρείτε μας και στο facebook: Hemp Therapy - Bio CBD Products


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ