Quantcast

http://picasion.com/

ΚΙΝΑΛ εναντίον Πλιόγκα

Εναντίον του διοικητή του Γ.Ν. Ημαθίας Ηλία Πλιόγκα καταφέρεται με επίσημη ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ Ημαθίας, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Ένα ακόμη κομματικό ένσημο για τον εγκάθετο της κυβέρνησης στο Νοσοκομείο Ημαθίας. Με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων ο διοικητής του Νοσοκομείου προχώρησε σε στοχευμένες αλλαγές σε θέσεις ευθύνης του νοσηλευτικού προσωπικού με «προσωρινές» τοποθετήσεις και χωρίς φυσικά απολύτως καμία αξιολόγηση, προκαλώντας και πάλι μεγάλη αναστάτωση στην υγειονομική μονάδα.

Τα τεράστια θέματα που προκύπτουν με την κρίση της πανδημίας στο δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας είναι… λεπτομέρειες για αυτόν το κύριο που όπως φαίνεται ήρθε στην Ημαθία μόνο και μόνο για να «εμπλουτίσει» το βιογραφικό (;) του με πράξεις κομματικής εμπάθειας, μήπως και εκλεγεί βουλευτής στη γειτονική Πέλλα.

Εμείς δεν θα του κάνουμε το χατίρι και δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί του. Τον παραδίδουμε στη χλεύη της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Απαιτούμε ωστόσο την άμεση απομάκρυνση του από τη θέση του διοικητή και αυτό αφορά φυσικά σε αυτούς που είχαν την ευθύνη για την τοποθέτηση του».

9 σχόλια:

  1. Ναι, Ναι, Αλήθεια ειναι. Μιλά για κομματισμό και εγκαθέτους το ΠΑΣΟΚ. Χαμένο τόχουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κυριος αυτος απομακρυνε απο τις θεσεις τους ΚΡΙΜΕΝΟΥΣ απο υπηρεσιακο συμβουλιο προισταμενους νοσηλευτικης κι ορισε με αναθεση προισταμενους χωρις κανενα παραπανω τυπικο προσον, αντιθετα μαλιστα με λιγοτερο χρονο προυπηρεσιας. Απομακρυνε ατομα που ειχαν στην πλατη τους χρονια προσφορας στην υπηρεσια του πολιτη.Τους απαξιωσε πληρως μετα απο 30 και πλεον χρονια που τιμησαν την στολη της νοσηλευτριας εξαναγκαζοντας τους να βγουνε στη συνταξη.Η νεα κυβερνηση ειχε τοσα απωθημενα εξουσιομανιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μια προισταμενη νοσηλευτικης που ειναι πολυ αγαξιολογη κι ως νοσηλευτρια κι ως ανθρωπος, ηταν κριμενη κι ανηκε στο ιδιο κομμα με τον διοικητη.Τι εγινε, επαληθευεται το ρητο "η δεξια τρωει τα παιδια της";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθελε να βαλει αλλη.την ειχε ταξει το κομμα τη θεση σε αλλη.επεσε στενο μαρκαρισμα

      Διαγραφή
  4. πού εισαι ρε παλιο, αγνο, βαθυ, και καθαρο ΠΑΣΟΚ!! εκεινα ηταν χρονια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα χρόνια υπηρεσίας δεν είναι κατά ανάγκη προσόν για μια θέση ευθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο.προσον ειναι μονο το κομμα.τιποτε αλλο

      Διαγραφή
  6. όπως καταλάβατε κύριοι του ΠΑΣΟΚ δεν μπορείτε να πείσετε κανένα εδώ και πολύ καιρό.
    Αλλάξτε γιατί χανόσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δουμε κι εσας σε 3 χρονια αν φτασετε μεχρι εκει

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ