Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την επιστροφή των κάδων από τους καταληψίες ζήτησε ο Δήμος

Θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας έγινε η επιλογή των μαθητών που συμμετέχουν στις καταλήψεις να οικειοποιηθούν τους κάδους απορριμμάτων και να τους τοποθετήσουν στην πόρτες των σχολείων τους, προκειμένου να σφραγίσουν τον είσοδο και την έξοδο στον χώρο. Για το συγκεκριμένο ζήτημα που έχει προκύψει μίλησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος ζήτησε από τους καταληψίες να επιστρέψουν άμεσα τους κάδους στην φυσική τους θέση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των πολιτών, αλλά και φυσικά για λόγους υγείας και καθαριότητας.

«Ας δείξουμε όλοι ευαισθησία στο θέμα της δημόσιας υγείας και κυρίως να δείξουν τα παιδιά την ωριμότητά τους και να σκεφτούν σοβαρά να επιστρέψουν τους κάδους στη θέση τους», σχολίασε ο αντιδήμαρχος.

2 σχόλια:

  1. Τίς προηγούμενες χρονιές, πού πάντοτε κατελαμβάνοντο τά σχολεῖα, τούς ζητοῦσε τούς κάδους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε βασιλη,
    στειλε τους ανθρωπους της καθαριοτητας να τους βαλουν στη θεση τους και ασε τα παρακαλια. τα παιδια παιζουν. θα παιζουμε και εμεις;;;
    καιρος να σοβαρευτουν διευθυντες, καθηγητες ( καλα! καποιοι κηδεμονες ειναι στον κοσμο τους! αυτους αστους!) αλλα οπως φαινεται και Δ.Β.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ