Quantcast

http://picasion.com/

Φιλική «εξάρα» της Βέροιας μέσα στην Κοζάνη

Φιλική νίκη στην Κοζάνη επί της τοπικής ομάδας με 0-6 σημείωσε την Παρασκευή το απόγευμα η Βέροια. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καλύτερη, σημείωσε τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο ενώ στον αντίποδα δεν επέτρεψε στην Κοζάνη να απειλήσει. Η Βέροια στο πρώτο μέρος βρήκε νωρίς τον δρόμο προς τα
δίχτυα και πήρε σχετικά γρήγορα προβάδισμα 0-3. Στο 3' ο Καραγιάννης μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 17' ο Σεκουλίδης ανέτρεψε τον Μπάρικ Φολ και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Ο Πόζογλου με εύστοχο χτύπημα διπλασίασε τα τέρματα της Βέροιας.
Στο 31' ο Πασάς σημείωσε το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων. Προηγήθηκε εντυπωσιακή συνεργασία Μπουκουβάλα - Καραγιάννη μέσα στην περιοχή και ο Πασάς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Βέροια συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος. Στο 56' ο Πασάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το 0-4 (ανατροπή του Πόζογλου από τον Τρομπούκη).
Στο 61’ ο Ιωάννου εκμεταλλεύτηκε την όμορφη σέντρα του Πεταυράκη και με κοντινό σουτ σημείωσε το 0-5. Στο 82’ η Βέροια σημείωσε και έκτο γκολ. Ο Σιμόνι βρήκε τον Μουχάλη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος έγραψε το 0-6. 


ΦΣ Κοζάνη (Καπετάνος Π. Κ.): Κοντογουλίδης (46’ Γκόγος), Τσώτσος (58’ Σηράκος), Μωυσιάδης, Σεκκουλίδης (46’ Σαρηγιαννίδης), Τρομπούκης (79’ Αντάμης), Μαντός (58’Χατζηζήσης), Χατζηνίκου (46’ Τσαγγαλίδης), Ναθαναηλίδης (86’ Ευθυμιάδης), Μανακίτσας (64’ Γουρζουλίδης), Μάγγος (46’ Βούρτης), Δούμας,(64’ Πρωτογέρης) Τσαγκαλίδης. 

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης (31’ Τσιμόπουλος, 61’ Βοσνιάδης), Μπουκουβάλας (46’ Μουχάλης) Παπαχρήστος (46’ Πεταυράκης), Σκόνδρας, Στάμου (46’ Μαραγκός), Βεργώνης (46’ Ιωάννου), Μπλέτσας (70’ Περτσιούνης), Καραγιάννης (46’ Μούργος), Πόζογλου, Fall (46’ Σιμόνι) Πασάς (70’ Βασίλσης) Διαιτητής: Τσιμεντερίδης Βοηθοί: Τζιουβάρας, Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ