Quantcast

http://picasion.com/

Κλείνει λόγω covid τα πολιτικά του γραφεία ο Τσαβδαρίδης

Από το Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ενημερώνω όλες τις Ημαθιώτισσες και όλους τους Ημαθιώτες ότι μέσα στα πλαίσια της προληπτικής αντιμετώπισης με στόχο τον αποτελεσματικότερο περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και έπειτα και από σχετικές οδηγίες που δόθηκαν από τη Βουλή των Ελλήνων σε όλους τους Βουλευτές, τα πολιτικά μου γραφεία στη Βέροια και στην Αθήνα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ για το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι νεωτέρας. Ως εκ τούτου και με απόλυτο σεβασμό στη δημόσια υγεία, η επικοινωνία με μένα και τους συνεργάτες μου θα γίνεται πλέον είτε τηλεφωνικώς είτε διαδικτυακώς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή διαδικτυακής πλατφόρμας επικοινωνίας)».

7 σχόλια:

  1. Δεν έγινε και τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να γλυτώσει το κράξιμο από το ξεπούλημα του Αιγαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά μιλάς, αλλά σίγουρα δεν θέλει να έχει ανοικτό γραφείο τον χειμώνα που έρχεται διότι θα είναι ο πιο δύσκολος από το 1940 και μετά, σε όλα τα επίπεδα.

      Διαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΤΟΜΕΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους μισθούς μου όμως θα τους παίρνω γιατί από το χρήμα δεν κολλάει. Τετοια υπευθυνότητα να είχαμε όλοι. Ήρωας. Αθάνατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι αποσπασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι- όσο το γραφείο είναι κλειστό- να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους. Δίκαιο δεν είναι;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ