Πολύτιμη δωρεά φορητού ακτινολογικού μηχανήματος στο Νοσοκομείο Βέροιας

Το Γ.Ν. Ημαθίας - Μονάδα Βέροιας ευχαριστεί τον δωρητή κ. Ευάγγελο Κρουστάλλη και την εταιρία ΕΚΡΟΕΛ ΑΕ
Ο Διοικητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας - Μονάδα Βέροιας, εκφράζουν δημόσια τις θερμές τους ευχαριστίες στην οικογένεια Ευάγγελου Κρουστάλλη και την εταιρία Ε.ΚΡ.Ο.ΕΛ. Α.Ε για την πολλαπλή συνεισφορά τους στην προσπάθεια που καταβάλλει το προσωπικό του Νοσοκομείου στη δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία. Μετά την ευγενική δωρεά δύο (2) μόνιτορ Ζωτικών Παραμέτρων ePM15 του οίκου MINDRAY για την κάλυψη αναγκών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, η οικογένεια Ευάγγελου Κρουστάλλη και η εταιρία Ε.ΚΡ.Ο.ΕΛ Α.Ε προχώρησε σε δεύτερη πολύτιμη χορηγία δωρίζοντας ένα φορητό ακτινολογικό μηχάνημα στο Νοσοκομείο μας, αποδεικνύοντας και πάλι την κοινωνική ευαισθησία της.

Ευχαριστώντας από καρδιάς τους δωρητές μας , θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποτελούν φωτεινό παράδειγμα κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης.

Ο Διοικητής
Ηλίας Γ. Πλιόγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ