Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλεξιαδης και Γκολ!

Διακρίθηκε σε Βέροια, Νάουσα και Κοζάνη
Υπήρξε ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της βορείου Ελλάδος. Αγαπήθηκε από τους φιλάθλους και ξεχώριζε για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Χαρισματικός παίκτης, με διεισδυτικότητα και τρομερή έφεση στο σκοράρισμα. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τους εκφωνητές εκείνης της εποχής, οι οποίοι μετέδιδαν τα παιχνίδια από το ραδιόφωνο, που κάθε φορά που πατούσε στην μεγάλη περιοχή έλεγαν την έκφραση: «Αλεξιάδης και... γκολ!!!». 

Ο Μιχάλης Αλεξιάδης ξεκίνησε την καριέρα του το 1985-86. Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν στην Γ' Εθνική με την Κοζάνη πήρε μεταγραφή στη Νάουσα (1988-89, τότε Β' Εθνική) με την οποία αγωνίστηκε για 6 χρόνια (1988-1994), συμπεριλαμβανομένης και μίας σεζόν στην Α' Εθνική (1993-94). 

Στη συνέχεια έπαιξε για δύο χρόνια στη Βέροια (1994-1996) και επέστρεψε στην Κοζάνη για άλλα 3 χρόνια όπου έκλεισε την καριέρα του (1996-1999). Ως παίκτης της Κοζάνης είναι ο 5ος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 76 γκολ σε 167 παιχνίδια. 

Το 2003-04 ως προπονητής της Κοζάνης την οδήγησε στον τίτλο του πρωταθλήματος 3ου Ομίλου Δ' Εθνικής και την άνοδο στη Γ' Εθνική. Έχει ασχοληθεί προπονητικά με πολλές ομάδες κυρίως στον νομό Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ