Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις 20 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα του Καραμίχου στον ΑΝΤ1

Αποτελεί μια από τις πολυαναμενόμενες σειρές της φετινής σεζόν, με πλούσιο καστ και ιδιαίτερα ενδιαφέρον σενάριο. Το καθημερινό σίριαλ «Ήλιος» έρχεται αυτή την Κυριακή 20 Σεπτέμβρη. Το μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1 φέτος ακούει στο όνομα «Ήλιος», η σειρά που θα παίρνει τη σκυτάλη από το δελτίο ειδήσεων καθημερινά στις 20.00. Αν κρίνουμε δε από την ανταπόκριση των χρηστών στα social media, η καθημερινή σειρά «Ήλιος» φαίνεται πως έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον σε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών.

Με γυρίσματα στην πανέμορφη Καβάλα και πρωταγωνιστές τους Ευγενία Δημητροπούλου, Αντίνοο Αλμπάνη, Γιώργο Καραμίχο και Ντόρα Μακρυγιάννη, η σειρά «Ήλιος» θα κάνει πρεμιέρα εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής στις 21.00. Για τη νέα σειρά «Ήλιος» μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης που έκανε λόγο για μια εξαιρετική παραγωγή, γεγονός που είναι και το ζητούμενο για νέες τηλεοπτικές σειρές.

1 σχόλιο:

  1. Α ρε Καραμίχο, σαν χτες ήταν που χόρευες μπροστά στον καθρέφτη στη Strass.. ωραία χρόνια εκείνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ