Quantcast

http://picasion.com/

12.000€ στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα από τους έμμισθους αιρετούς του δήμου Βέροιας

Κατέθεσαν το 50% του μισθού τους για 2 μήνες

Στην κατάθεση του 50% του μισθού τους για 2 μήνες στο ταμείο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Βέροιας, προχώρησαν οι έμμισθοι αιρετοί του δήμου Βέροιας. Η κίνηση έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου, για την ενίσχυση του συσσιτίου που καθημερινά προσφέρεται σε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας λόγω των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών κατά την περίοδο της πανδημίας (δείτε εδώ σχετικά). Το ποσό που συγκεντρώθηκε και κατατέθηκε στο ταμείο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας ανέρχεται στα 12.000€. 

Ευχαριστήριο Φιλοπτώχου Αδελφότητας

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Βέροιας, ευχαριστούν ολόθερμα τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κων/νο Βοργιαζίδη και τους έμμισθους αιρετούς της Διοίκησης του Δήμου Βέροιας, οι οποίοι κατέθεσαν το 50% της αμοιβής τους (Δ΄ΔΟΣΗ και τελευταία) υπέρ της Φιλοπτώχου.

Το σύνολο της προσφοράς των τεσσάρων δόσεων των:
1) Βοργιαζίδη Κωνσταντίνου
2) Παπαδόπουλου Βασιλείου
3) Τζήμα - ΤόπηΣυρμούλας
4) Βασιλειάδη Κωνσταντίνου
5) Ακριβόπουλου Λεωνίδα
6) Λαζαρίδη Αριστομένη
7) Ασλανίδη Λάζαρου
8) Ασλάνογλου Στυλιανού
9) Τσιφλίδη Ηλία
10) Κελεσίδη Ευστάθιου
11) Τσαχουρίδη Αλέξανδρου
12) Διαμαντή Στέργιου

Ανέρχεται στο ποσό των 12.000 ευρώ.

Με τα χρήματα αυτά η Φιλόπτωχος κατάφερε να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες για σίτιση συμπολιτών μας από την έναρξη της πανδημίας και να ετοιμάσει δέματα με τρόφιμα που δόθηκαν και συνεχίζονται να διανέμονται σε ευάλωτες οικογένειες.

Θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αξίες που καταξιώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ