Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια: Στην έξοδο και ο Πέντα

Στο γκρουπ των παικτών που αποχωρούν από τη Βέροια είναι και ο Μαρσέλο Πέντα, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Κανούλα και Μουρατίδη. Ο 35χρονος Αργεντινός δεν θα ανανεώσει με τους Ημαθιώτες και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο έμπειρος κεντρικός χαφ ήταν βασικό στέλεχος φέτος στη
Φούτμπολ Λιγκ για τη «Βασίλισσα» του Βορρά, ενώ βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2009, έχοντας παίξει νωρίτερα με τέσσερις ομάδες της πατρίδας μας ακόμα (Πιερικός, Αιγινιακός, Απόλλων Λάρισας, ΝΠΣ Βόλος), με εξαίρεση ένα ενδιάμεσο πέρασμα από την Κύπρο, το 2012 για τον Εθνικό Άχνας. Προτεραιότητα του Πέντα είναι όπως φαίνεται η παραμονή του στην Ελλάδα και έτσι το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να βρει ξανά ομάδα εντός συνόρων, χωρίς ακόμα όμως να έχει προχωρήσει κάτι (από τη στιγμή που τώρα οριστικοποιείται η αποχώρησή του από τους Βεροιώτες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ