Quantcast

http://picasion.com/

Στην Παναγία Σουμελά το ζεύγος Τανιμανίδη - Μπόμπα

Την Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο επισκέφθηκαν χθες Κυριακή 16/8 ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα. Το ζευγάρι που αυτό το διάστημα κάνει της καλοκαιρινές του διακοπές στη Βόρεια Ελλάδα, έχοντας περάσει από Λήμνο, τη γενέτειρα του Σάκη τη
Θεσσαλονίκη και φυσικά τη Χαλκιδική, αποφάσισε να ξεκινήσει ένα roadtrip για να γνωρίσει καλύτερα και την Ηπειρωτική Ελλάδα. Ένας από τους σταθμούς του ταξιδιού τους ήταν χθες και η Παναγία Σουμελά, στα υψώματα του Βερμίου στην Καστανιά Βέροιας. 

Προορισμός γνώριμος για τον γνωστό παρουσιαστή, που λόγω του παππού του Παναγιώτη Τανιμανίδη, επί 30 χρόνια προέδρου της Παναγίας Σουμελά και του θείου του Γιώργου Τανιμανίδη, προέδρου σήμερα του ιδρύματος Παναγία Σουμελά, καθώς και του πατέρα του Στέφανου, επίτιμου προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, έχει επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές την Παναγία Σουμελά, έχοντας περάσει όπως είπε, πολλά από τα καλοκαίρια του εκεί σαν παιδί.

Για την Χριστίνα Μπόμπα ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε την Παναγία Σουμελά, δηλώνοντας μάλιστα πολύ συγκινημένη που βρέθηκε σε ένα μέρος τόσο σημαντικό για τον τόπο μας, την πίστη αλλά και την οικογένειά της. Όπως έγραψε και στο story που ανέβασε στο instagram, οι ιστορίες που είχε ακούσει για τον παππού του Σάκη, Παναγιώτη Τανιμανίδη, που ήταν η ψυχή της Μονής όσο ζούσε και διατελούσε πρόεδρος, ήταν πάρα πολλές.



5 σχόλια:

  1. Και Τι μας νοιάζει?πλάκα μας κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και είχαμε μια σκασιλα μια ανησυχία μια φαγούρα αν ήρθε ο τανιμανιδης στην Σουμελά κ η μπόμπα πρώτη φορά πολύ σοβαρή είδηση εδώ ο κόσμος χάνεται κ το ζεύγος ,,,, χτενιζεται να μην πω τίποτα άλλο σοβαρευτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δουλεύει καλά το ,,μαγαζί,, του παππού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 25 XΡΟΝΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΤΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OTAN ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΡΟΣΤ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ''ΙΔΡΥΜΑ'' ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΡΙΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ