Quantcast

http://picasion.com/

Τζιουμάκας: «Να κάνουμε ολόκληρη την Ημαθία να μιλάει για το βόλεϊ»

Μετά την ολιγοήμερη προετοιμασία στο Σέλι και τις πολύτιμες ανάσες αθλητών και προπονητικού επιτελείου του Δεκαπενταύγουστου, ο Φίλιππος Βέροιας μπήκε από τη Δευτέρα στο γ’ στάδιο της προετοιμασίας του, με την έναρξη προπονήσεων στο κλειστό γυμναστήριο. Ο τεχνικός Σωκράτης Τζιουμάκας, λίγο πριν οι παίκτες αρχίσουν για πρώτη φορά να πιάνουν μπάλα στα χέρια του μίλησε για τις εντυπώσεις του από τη δουλειά που έγινε στο Σέλι, τη συνέχεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και τα επικείμενα φιλικά, το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τα πλάνα της διοίκησης για περαιτέρω ενίσχυση, αλλά και για την αναμενόμενη στήριξη του κόσμου της Βέροιας, ώστε το βόλεϊ να γίνει θέμα συζήτησης όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά σε ολόκληρη την Ημαθία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τζιουμάκα

-Πώς κύλησαν οι μέρες της προετοιμασίας της ομάδας στο Σέλι;

"Οι εντυπώσεις από την προετοιμασία στο Σέλι είναι εξαιρετικές. Προπονηθήκαμε σε ένα φανταστικό περιβάλλον, ό,τ ι καλύτερο μπορούσαμε να βρούμε αυτή την εποχή, μέσα στη φύση, στο καθαρό οξυγόνο, σε γενικά ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες για την καλύτερη προετοιμασία μιας ομάδας. Τα παιδιά στο Σέλι δούλεψαν πάρα πολύ καλά, πέντε μέρες έκαναν πολύ καλή προπόνηση, μας βοήθησε φυσικά και ο καιρός και από σήμερα μπαίνουμε στο γήπεδο. Θα πιάσουμε μπάλα, θα βρούμε για δύο εβδομάδες το ρυθμό μας και στη συνέχεια θα προγραμματίσουμε κάποια φιλικά ματς, για τα οποία θα είμαστε έτοιμοι σε περίπου ένα μήνα".

-Πως θα χαρακτηρίζατε το μέχρι στιγμής κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και πως «δένει» η «χημεία» μεταξύ παλιών και καινούριων αθλητών;

"Νομίζω πως η ομάδα θα «δέσει» πολύ καλά, κάτι που είναι θέμα χρόνου! Είδαμε αυτές τις μέρες παλιούς και νέους μαζί, να κάνουν πάρα πολύ καλή παρέα κα αστεία ο ένας με τον άλλον. Τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα είναι όλα τους εξαιρετικοί χαρακτήρες και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ «δεμένη» ομάδα, μια πραγματική οικογένεια".
-Τι άλλο περιμένετε για να ολοκληρωθεί το «παζλ» του φετινού Φίλιππου Βέροιας και πόσο ανταγωνιστικός μπορεί να είναι, όντας νεοφώτιστος, σε αυτή την ιστορική του συμμετοχή στη Volleyleague;

"Είμαστε σε συνεργασία με τη διοίκηση και περιμένουμε να γίνουν και κάποιες άλλες προσθήκες… Με τις μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει, είμαι πολύ ευχαριστημένος, η διοίκηση σε ό,τι χρειαστεί η ομάδα είναι κοντά μας, μας στηρίζει και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένας προπονητής! Όμως το πόσο ανταγωνιστική ομάδα θα είμαστε φέτος, δεν εξαρτάται μόνο από μας φυσικά, αλλά και από τις αντίπαλες ομάδες. Είδαμε κάποιες να έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα με μεταγραφές, άλλες που δεν έχουν κάνει ακόμη κινήσεις, γενικότερα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η τελική μορφή των ομάδων, προκειμένου να μπορούμε να πούμε περισσότερα και να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα, ώστε να δούμε και εμείς φέτος πόσο ψηλά μπορούμε να βάλουμε τον πήχη".

-Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία, με την κατάκτηση του τίτλου της Α2 και την πανηγυρική άνοδο εκτιμάτε πως οι απαιτήσεις και προσδοκίες του κόσμου φέτος από την ομάδα θα είναι περισσότερες;

"Από πέρυσι βάλαμε τις βάσεις για κάτι καλό, κάναμε μια δυνατή ομάδα, φέτος τη συμπληρώσαμε και φιλοδοξούμε να κάνουμε όχι μόνο τη Βέροια, αλλά ολόκληρη τη Ημαθία να μιλάει για το βόλεϊ του Φίλιππου. Ασφαλώς περιμένουμε ότι οι απαιτήσεις του κόσμου θα είναι μεγαλύτερες από πέρυσι και αυτό είναι δικαιολογημένο. "Προσωπικά εύχομαι να μας …αφήσει ο κορονοϊός να παίξουμε με φιλάθλους , γιατί κακά τα ψέματα, κάθε αθλητής θέλει να βλέπει κόσμο στην κερκίδα για να αποδίδει καλύτερα. Δεν θα μας είναι καθόλου ευχάριστο να παίζουμε σε άδειες εξέδρες, αλλά αν επιβάλλεται να γίνει κάτι τέτοιο για λόγους υγείας, είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος της Βέροιας θα μας στηρίξει, όπως το έκανε και πέρυσι και από κει και πέρα θα δούμε που μπορεί να φτάσουμε…"

20 σχόλια:

  1. Ως πατέρας αθλητού που ανήκει στην πολύ καλή ομάδα του βόλεϊ να μεταφέρω την δυσαρέσκεια αν όχι όλων, αλλά των περισσοτέρων αθλητών, καθώς η μετακίνηση των παιδιών μας στο Σέλι για δήθεν προετοιμασία ήταν προσχηματική, και έγινε καθαρά για προβολή του χωριού, αφού οι εγκαταστάσεις ήταν χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ρε γραφικέ χαντμπολικε που είσαι και πατέρας αθλητή του volley.

      Διαγραφή
  2. Άνεση είσαι πατέρας αθλητή κομπλεξικε χαντμπολικε τότε εγώ είμαι ο Σούπερμαν. Συνέχισε να βγάζεις χολή γτ το χάντμπολ πάει από το κακό στο χειρότερο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηταν άθλιες οι εγκαταστάσεις;;;; Χαχαχαχαχα Ε ρε πόσο σας πονάει το βόλλευ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΘΛΗΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ.ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε πατέρα για πες μας πόσα δωμάτια είχαν τα παιδιά στο ξενοδοχείο??? Και που έτρωγαν??? Καραγκιόζη που βγαίνεις και λες ότι θέλεις γιατί σε πονάει πολύ το βόλλεϊ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ που μιλάς για το χάντμπολ ποιος είσαι. Εγώ είμαι ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου. Για πες μας λίγο να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι ο Κώστας Τυριανιδης. Γιατί θίγεσε? Άσε να ξέρω ποιος έγραψε το σχόλιο το πρώτο για να βγάλει την κακια του.

      Διαγραφή
    2. Δεν σε ξέρω ούτε θέλω να σε γνωρισω.Και επειδή ξέρεις ποιος έγραψε πρέπει εσύ και οι όμοιοί σου να γράφετε τέτοια σχόλια υποτιμητικά; του τύπου χάντμπολ τραγικέ. "πάτε από το κακο στο χειρότερο "
      Που νομίζετε ότι ήρθατε;Σε κανέναν συλλογακο που γράφεται ότι θέλετε ανώνυμα εσείς η πέντε εξι;
      Σε παρακαλώ πολύ που θα μου πεις και γιατί θιγομαι
      Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μείνει έτσι όλο αυτό το τραγελαφικό και τότε να δούμε ποιος θα θιχτεί

      Διαγραφή
    3. Γιατί θα μου απογορεψεις να πω την πραγματικότητα? Ότι το χάντμπολ πάει από το κακό στο χειρότερο.Εδω δεν υπάρχει κανάλι να δείχνει τους αγώνες.Σρο γήπεδο πάνε 3 κι ο κούκος.Κι επειδή θέλεις να το παίξεις υπέρμαχος του Φιλίππου στο χάντμπολ το σχόλιο μου αφορά γενικά το χάντμπολ και το πόσο έχει πέσει.Και όταν λες σε ποιον σύλλογο ήρθαμε τι εννοείς για να καταλάβω???

      Διαγραφή
    4. Και θα μιλάς πιο ωραία.αν εσύ δεν θέλεις να με γνωρίσεις μια εγώ δεν θέλω να σε γνωρίσω 10....

      Διαγραφή
  7. Πατέρας αθλητή λέει και ξεκινάει με καλά λόγια για την ομάδα βόλεϊ ο κομπλεξικος για να βγάλει χολή για το Σέλι.Σε πονάει πιο πολύ το Σέλι ή το βολει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΛΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Η ΣΥΡΜΟΥΛΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πόσο σας πόνεσε που το χωριό μας προβλήθηκε σε όλα τα αθλητικά σάιτ της χώρας.Ο εφιάλτης σας είναι η εξέλιξη και η διαφήμιση του Σελίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστούμε θεέ μου που δεν μ"εκανες Βλαχοψυχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε βλάχοι κρατήστε ένα κόσμιο επίπεδο στην συζήτηση.
    Μην δείχνετε τι πραγματικά είστε.
    Όλοι ξέρουν ότι η κατάσταση στο Σέλι είναι χάλια από όλες τις απόψεις, πόσο μάλλον για αθλητική προετοιμασία.
    Είδατε εδώ να ανεβαίνει κανένας σοβαρός αθλητικός σύλλογος για προετοιμασία στο Σέλι εδώ και χρόνια ?......όχι.....γιατί ?.......αφού δεν ενδείκνυται ο χώρος εκεί σύμφωνα με τα διεθνή αθλητικά στάνταρτς για αθλητική προετοιμασία.
    Όλα τα άλλα είναι περιττά.
    Κάνατε μία προσπάθεια για προβολή του ξεχασμένου και αναξιοποίητου χωριού σας, και εδώ τελειώνει το όλο παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου έμαθες και τα διεθνή αθλητικά standards τρομάρα σου.......εμείς είμαστε βλάχοι και χαιρόμαστε.εσυ τι είσαι;

      Διαγραφή
  12. Ξηρολίβαδο και ξερό ψωμί. Οι υπόλοιποι Βλάχοι από τον παραπάνω διάλογο έδειξαν το ποιόν τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ