Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στη Χαλκιδική - Νεκρός 28χρονος σε τροχαίο

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα, αυτή τη φορά στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, περίπου στις 23:30 στο 83ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών - Συκιάς, στο ύψος του Πόρτο Κουφό επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος συγκρούστηκε, υπό
αδιευκρίνιστες συνθήκες, με άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του πρώτου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας.

Αυτό ήταν το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο χθες το βράδυ αφού λίγο νωρίτερα (στις 21:40) ένας 44χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Μουδανίων όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ΙΧ.

Όλα αυτά ενώ σήμερα αναμένεται κύμα επιστροφής εκδρομέων προς τη Θεσσαλονίκη. Καλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κρατούν αποστάσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες του ΚΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ