Quantcast

http://picasion.com/

Στη Νάουσα η προετοιμασία του Άρη

Στα «3-5 Πηγάδια» της Νάουσας, βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η 18μελής αποστολή του Άρη, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε η ομάδα να «χτιστεί» σ' ένα από τα κορυφαία αθλητικά κέντρα της Ημαθίας. Η ομάδα της
Θεσσαλονίκης θα καταλύσει στην «Ηρωική» πόλη για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ήδη πολλοί φίλοι των «κιτρίνων» από την Αλεξάνδρεια και τη Βέροια, έχουν μεταβεί στη Νάουσα για να δούνε από κοντά τους ποδοσφαιριστές και να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις. 

Η αποστολή έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο, στην τοποθεσία Άγιος Παύλος, και αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Έμαν, Ράντος, Ροζ, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Ματίγια, Σάκιτς, Μπερτόλιο, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Τσαγκαλίδης, Σενγκιέρκης, Μαρμαρίδης, Χατζηπιπερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ