Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (24/8 - 30/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου και ο Ουρανός στο το ζώδιο του Ταύρου, την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020, σχηματίζουν όψη Τριγώνου και τα πάντα μπορούν τώρα να συμβούν, ανατρέποντας ευχάριστα, τις μέχρι τώρα χλιαρές και στάσιμες καταστάσεις. Απροσδόκητες
ειδήσεις, ξαφνικές συναντήσεις και αναπάντεχα μηνύματα μας αιφνιδιάζουν θετικά και μας γεμίζουν ελπίδα για το μέλλον! Τα πάντα γύρω μας θα αλλάξουν μορφή και πορεία και θα νιώσουμε χαρούμενοι και ανανεωμένοι.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά δοκιμαστικά με το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, προκαλώντας σκληρά επεισόδια στις σχέσεις σου αλλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο και οι όψεις που σχηματίζει με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα προσφέρουν την ευκαιρία στήριξης, αγάπης και ικανοποίησης μέσα από το οικείο σου περιβάλλον. Ο Ερμής από την Παρθένο, σε βοηθά να βάλεις και πάλι σε μία τάξη και οργάνωση ζητήματα ρουτίνας και καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να προχωρήσεις και να δεις εξελίξεις σε μία σχέση που κρατά εδώ και καιρό! Προβληματικές καταστάσεις διακόπτονται και πλέον είσαι αρκετά πιο απόλυτος για το τι θέλεις και τι αξίζει να έχεις δίπλα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές συνεργασίες βρίσκονται αυτό τον καιρό στα μαχαίρια και είσαι προσπαθείς με κάθε τρόπο να ξεπεράσεις τα εμπόδια που οι άλλοι σου θέτουν. Νιώθεις ότι είναι στάσιμα τα επαγγελματικά σου και ότι δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής από τις δυσκολίες. Στα οικονομικά σου παίρνεις ανάσα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα σου Ταύρε μου ξεκινά με εσένα να αισθάνεσαι κουρασμένος αλλά και με το να υπάρχουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις από το περιβάλλον σου όπου και σε απογοητεύουν. Σύντομα το σκηνικό αλλάζει, αφού η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει μία σειρά σημαντικών όψεων που σε βοηθούν να ανανεωθείς, να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις κόσμο, να παίξεις, να γελάσεις και να επιβεβαιωθείς! Ο Ερμής από την Παρθένο, φέρνει και χαρούμενες επικοινωνίες / ειδήσεις από το «πρόσωπο» στα ερωτικά σου ή ακόμα και από τα παιδιά σου! Εμπιστέψου τις ιδέες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χαρούμενη είναι η νέα εβδομάδα για τα αισθηματικά σου αφού με κάθε τρόπο έχεις την δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου! Ακόμα και αν διανύεις μοναχική περίοδο τα άστρα συνηγορούν για να έρθει κοντά σου αυτή η νέα μεγάλη γνωριμία που τόσο πολύ προσδοκάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου αποτελεί το κλειδί για να προχωρήσουν επιτυχώς τα επαγγελματικά σου! Τα οικονομικά σου είναι σε σκαμπανεβάσματα αυτό το διάστημα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η εβδομάδα σου φίλε μου Δίδυμε ξεκινά με κάπως σκληρές συνειδητοποιήσεις αλλά και με εκκρεμότητες από το παρελθόν σου που βαραίνουν λίγο την ψυχολογία σου! Ωστόσο η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε βοηθά να ανεφοδιαστείς οικονομικά και να βουλώσεις ανοιχτές τρύπες του χτες, έτσι κάποιες υποχρεώσεις σου διευθετούνται. Με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, η στήριξη και η επικοινωνία που έχεις με το οικείο σου περιβάλλον σε βοηθούν να ανασυγκροτηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν δίνεις αυτό το διάστημα και πολύ μεγάλη έμφαση, συντηρείς ότι ήδη έχεις στο πλευρό σου και αναζητάς το βαθύτερο νόημα, την βαθύτερη ουσία των συναισθημάτων που βιώνεις. Κάποιες εκρήξεις ζήλειας και θυμού δεν λείπουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι μία καλή ευκαιρία τώρα να οργανώσεις τα μετέπειτα βήματά σου με βασικό σου στόχο την οικονομική σου αναπτέρωση! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο βοηθά την βελτίωση του εισοδήματός σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως σκληρά φίλε μου Καρκίνε, με τον Άρη από τον Κριό να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, προκαλώντας σημαντικές ρήξεις με το περιβάλλον σου! Βιάζεσαι να κάνεις κάποια βήματα στα επαγγελματικά σου και δέχεσαι αντιστάσεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, προσφέρει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές που θα σε δέσουν περισσότερο συναισθηματικά με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου δεν λείπουν οι προσκλήσεις, οι προτάσεις, οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ή τώρα ή ποτέ σκέφτεσαι από το ξεκίνημα της εβδομάδας στα ερωτικά σου και διεκδικείς αυτό που πραγματικά θέλεις αλλά και που αξίζει να είναι στο πλευρό σου! Απομακρύνεις από κοντά σου ότι σε πίκρανε και δίνεις έμφαση μόνο σε ανθρώπους ή και σε τρόπους που θα επαναφέρουν στα αισθηματικά σου το πάθος, τον ρομαντισμό και τις δυνατές στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι κάπως ζόρικα τα πράγματα και σε βλέπω ανικανοποίητο από τις συνθήκες που τώρα διαμορφώνονται. Στα οικονομικά σου είσαι ζορισμένος, όμως καταφέρνεις και βγάζεις τις υποχρεώσεις σου!

♌ Λέων

Γενικά

Βρίσκεσαι σε μία διαδικασία όπου γίνονται σημαντικές και σπουδαίες αλλαγές στη ζωή σου, δε παύει όμως το ξεκίνημα της εβδομάδας φίλε μου Λέοντα να σε βρίσκει αγχωμένο ή και ζορισμένο εξαιτίας των συνθηκών που διαμορφώνονται γύρω σου! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο μιλά για αγάπη, θυσία, κατανόηση ενώ οι όψεις που σχηματίζει αυτή την εβδομάδα φέρνουν μία ηθική ικανοποίηση από μία ιστορία που σε προβλημάτισε στο χτες. Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, σε βοηθά να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάθη, λάθη, αδυναμίες αλλά και βαθιά ερωτικά ένστικτα τα οποία γεμίζουν τώρα την ψυχή σου με πληθώρα συναισθημάτων. Μία ερωτική ιστορία μπορεί να μην εξελίχθηκε έτσι όπως πραγματικά επιθυμούσες όμως τώρα θα λάβεις μία μορφή ικανοποίησης ή και δικαίωσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις έντονο στρες αλλά υπάρχουν και πολλά που πρέπει τώρα να διευθετηθούν! Στα οικονομικά σου είσαι κερδισμένος και υπάρχουν και οι ευκαιρίες για ειδήσεις, επικοινωνίες, συμφωνίες που θα σε τονώσουν!

♍ Παρθένος

Γενικά

Διανύεις μία επικοινωνιακή περίοδο φίλε μου Παρθένε, έχεις μπει στο διάστημα των γενεθλίων σου, έχεις αισιοδοξία, δύναμη, υπάρχουν όμως και αρκετές ειδήσεις / επαφές και συναντήσεις που σου τονώνουν το ηθικό και σε κάνουν να αισθάνεσαι πλήρης! Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου σε φέρνουν κοντά σε φιλικά πρόσωπα ενώ και η αισθηματική σου ζωή τονώνεται σημαντικά. Το αδύναμο σημείο σου είναι τα οικονομικά σου τα οποία και είναι εξαιρετικά πιεσμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο εκπληρώνει τις επιθυμίες σου ενώ οι όψεις που σχηματίζει με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σου εγγυώνται μέρες καλοκαιριού γεμάτες πάθος, συναίσθημα και ευκαιρίες για να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο νιώθεις μεγάλη πίεση στα οικονομικά σου ενώ κάποια δημιουργικά σου σχέδια είναι φανερά μπλοκαρισμένα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η εβδομάδα σου ξεκινά κάπως ζόρικα φίλε μου Ζυγέ, γιατί έρχεσαι σε αντιπαράθεση με άτομα που συνδέεσαι στενά, με το σύντροφο, το συνεργάτη ή άτομα που έχεις μία σταθερή σχέση. Με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου κυριαρχεί ο θυμός ενώ δεν λείπουν και τα ξεκαθαρίσματα. Η εβδομάδα στην πορεία της είναι ιδανική για την επίτευξη στόχων και επαγγελματικών σχεδίων, ενώ σου δίνονται κάποιες απαντήσεις και λύνονται κάποια μυστήρια που αφορούν την προσωπική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι συνθήκες δεν είναι και οι πιο ιδανικές, θυμώνεις, αναστατώνεσαι, πικραίνεσαι και επιθυμείς διακαώς να λάβεις απαντήσεις από το ταίρι σου! Μην πιέζεις παραπάνω τις καταστάσεις... Μία νέα γνωριμία θα αποδειχθεί προβληματική για την εξέλιξή της...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία εποχή που μπορείς να λάβεις στήριξη αλλά έχεις την ικανότητα να προβάλεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το όνομά σου ή και τα ταλέντα σου! Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι κερδισμένος!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Βρίσκεσαι κερδισμένος την εβδομάδα που διανύουμε αγαπητέ μου Σκορπιέ. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου αποτελεί τον άσσο στο μανίκι σου που σε βοηθά να περάσεις καλά, να αναπτερωθείς, να ταξιδέψεις, να φλερτάρεις, να αναθερμάνεις μία σχέση σου ... Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σε φέρνει κοντά και σε φιλικά πρόσωπα αγαπημένα... Τα αδύναμο σημείο σου αυτό τον καιρό είναι το στρες που βιώνεις για τα επαγγελματικά σου αλλά και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις που είναι φανερό ότι αυτή την εποχή σε ζορίζουν σημαντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει ένα ζεστό κλίμα στα αισθηματικά σου το οποίο και σε τονώνει, σε ενδυναμώνει και σε κάνει να περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου! Υπάρχουν όμως και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για σένα που είσαι αυτό τον καιρό δίχως ταίρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει στασιμότητα και νιώθεις ότι είσαι μπλοκαρισμένος ή ότι κάποια πράγματα περνούν μόνο από το χέρι σου γεγονός που σε κάνει να επωμίζεσαι με πολύ άγχος. Στα οικονομικά προσοχή στις σπατάλες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Το πάθος είναι κυρίαρχο αυτή την εβδομάδα στην καθημερινότητά σου αγαπημένε μου Τοξότη, όμως το κυρίαρχο αίσθημα θα είναι του να θες να αποκτήσεις περισσότερα από αυτά που ήδη έχεις, ίσως γιατί αυτά που σου προσφέρονται δεν σου επαρκούν για την ώρα. Στα οικονομικά σου δίνονται λύσεις, παρόλο που εσύ για την ώρα αισθάνεσαι αρκετή πίεση και στρες. Επαγγελματικές συζητήσεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα θα στεφθούν με επιτυχία, αρκεί και εσύ από την πλευρά σου να μην αναβάλεις κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές διεκδικήσεις φέρνει στο πέρασμά της η νέα εβδομάδα, όπου ο πόθος φουντώνει και περνάς δυνατές στιγμές. Ίσως όμως κάποια λόγια, κάποιες σκέψεις , δεν έχουν πολύ ξεκάθαρη χροιά ετούτη την περίοδο και αυτό είναι κάτι που σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μέρες που φέρνουν ειδήσεις, μηνύματα, σκέψεις και συζητήσεις που θα μπορούν να έχουν μία καλή εξέλιξη. Στα οικονομικά σου οι συνθήκες είναι καλές για να αποκαταστήσεις τα σπασμένα!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με πιέσεις αγαπημένε μου Αιγόκερε, αφού έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη από τον Κριό και τον Κρόνο από το ζώδιο σου, που σε φέρνει σε σύγκρουση και αντιπαράθεση με το περιβάλλον σου! Σκληρές αποφάσεις πρέπει να παρθούν τώρα, ενώ κάποιες καταστάσεις βρίσκονται σε τέλμα. Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι πως η συντροφική σου ζωή τονώνεται, λαμβάνεις αγάπη από το περιβάλλον σου, ενώ υπάρχουν και οι ειδήσεις, τα νέα, οι αναλαμπές που σου δίνουν ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο κάνει αρκετά θερμό το κλίμα στα αισθηματικά σου και μπορώ να πω ότι απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου! Αν δεν είσαι σε σχέση, η περίοδος είναι ιδανική για να κατανοήσεις και να εμβαθύνεις περισσότερο σε αυτά που επιθυμείς να έχεις από έναν σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι στο μεταίχμιο σημαντικών αποφάσεων και αυτό τώρα σε ζορίζει και σε πιέζει, όμως με πειθαρχία, τάξη και οργάνωση μπορείς όλα τα να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για την εξέλιξη σχέσεων αλλά και συνεργασιών, αφού σταδιακά αρχίζεις να νιώθεις ποιοι είναι οι άνθρωποι που πρέπει να σταθούν δίπλα σου και ποιοι όχι. Σημαντικές πρωτοβουλίες παίρνεις αυτό το διάστημα, κάποιες από αυτές σε πικραίνουν ή και σε βάζουν σε απόσταση με άτομα που ούτως ή αλλιώς έπρεπε ήδη να είχαν μείνει μακριά σου! Βελτιώσεις στο πρόγραμμά σου, στην καθημερινότητα σου και στην φυσική σου κατάσταση ευνοούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου βρίσκεσαι σε ένα σημείο καμπής που πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Όσο και να σε πικραίνει μία κατάσταση ή ερωτική ιστορία, εσύ είσαι αναγκασμένος αυτό τον καιρό να αναλάβεις το τίμημα των επιλογών σου και να γυρίσεις μία νέα σελίδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε αναμμένα κάρβουνα αυτό το διάστημα γιατί δεν υπάρχουν οι εξελίξεις που εσύ θα θελες. Μπλοκάρουν κάποια σχέδια ενώ στα οικονομικά σου για την ώρα αισθάνεσαι αδύναμος!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι από τις θετικές του καλοκαιριού για σένα φίλε μου Ιχθύ. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο αλλά και οι όψεις που σχηματίζει, σε φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα αγαπημένα, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές ενώ και ο έρωτας παίζει ένα σημαντικό παράγοντα στις μέρες που διανύουμε. Συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, σου προσφέρουν ανακούφιση και σου δίνονται λύσεις. Αρνητικό σημείο των ημερών; Τα οικονομικά σου που είναι πράγματι ζορισμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να ζήσεις πανέμορφες καλοκαιρινές στιγμές , βλέποντας κάποια όνειρα και σχέδια να εκπληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο! Φλερτ, αισθηματική ικανοποίηση, ρομάντζο και υπερβολή σε κάνουν τώρα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου να νιώθεις ότι είσαι ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σου αισθηματικής ταινίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αναγνωρίζεις ότι είναι η ώρα που πρέπει να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα και να μπει μία σειρά άσχετα αν αυτό είναι κάτι που σε αγχώνει ή και σε απογοητεύει! Τα οικονομικά είναι εξαιρετικά ζορισμένα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ