Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ραντεβού στο «café Fox» για ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας

Η ευρωπαϊκή μάχη του Δικεφάλου ξεκινάει από το «café Fox»
H ευρωπαϊκή «μάχη» του «δικεφάλου» στο β΄προκριματικό γύρο του Champions League ξεκινάει! Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 21:00 την Μπεσίκτας στο γήπεδο της
Τούμπας, με το «café Fox» στην οδό Παπάγου να ετοιμάζεται να γίνει η... Τούμπα της Βέροιας! Καθίστε αναπαυτικά στις καρέκλες ή τους καναπέδες, μέσα ή έξω στο μπαλκόνι και απολαύστε με την παρέα σας την αγαπημένη σας ομάδα, συντροφιά με τον καφέ ή το ποτό σας, μέσα από τις οθόνες του «café Fox».
Το «café Fox» στην οδό Παπάγου περιμένει καθημερινά τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους να παρακολουθήσουν ζωντανά τις κορυφαίες αναμετρήσεις της ημέρας αλλά και όσους ψάχνουν ένα χαλαρό στέκι για όλη την ημέρα, ένα σημείο all day συναντήσεις για μικρές ή μεγάλες παρέες, για χαλάρωση, κουβέντα ή παιχνίδι, για καφέ ή για ποτό.

«café Fox» 
Παπάγου 4, Βέροια 
Τηλ. 2331 125219
6980715197 - 6989656187
Βρείτε μας και στο facebook εδώ: Cafe fox











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ