Quantcast

http://picasion.com/

Στις ειδήσεις του Alpha τα κρούσματα της Ημαθίας - Τι δήλωσε ο Μούρτης

Ρεπορτάζ από τη Βέροια έκανε το απόγευμα της Τρίτης 18 Αυγούστου το τηλεοπτικό κανάλι του Alpha. Συνεργείο του βραδινού δελτίου ειδήσεων βρέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας. Έγινε αναφορά για το περιστατικό με το τροχαίο ατύχημα στην
πόλη της Αλεξάνδρειας (δείτε εδώ), με τον τραυματία να διακομίζεται στη Μονάδα Υγείας και να βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό.
Μάλιστα, στην κάμερα του σταθμού μίλησε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι επτά αστυνομικοί που υπηρετούν στα τμήματα Βέροιας και Αλεξάνδρειας βρίσκονται ήδη σε καραντίνα, επειδή ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή του τροχαίου.
Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος Α. Σπηλιώτη βρέθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για τον νεφροπαθή ασθενή που πήγε για αιμοκάθαρση και βρέθηκε και αυτός θετικός στον κορωνοϊό. Τα συνολικά κρούσματα στην Ημαθία έχουν φτάσει πλέον τα 49, με τους αρμόδιους φορείς να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

6 σχόλια:

  1. Mια χαρά τους έκατσε τους αστυνομικούς και τους διασώστες. 14 μέρες αραλίκι κανονικά και με τον νόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τησ άλλες μέρες τι κάνουν τουσ τρώει η δουλειά ; Μόνο για κλείσεις είναι

      Διαγραφή
  2. Κλήσεις αλλά με ορθογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ζήλια πάει σύννεφο βλέπω.ολοι κρυφο αχτι ειχατε να μπορείτε στην αστυνομια και δεν μπηκατε στον κόπο καν να κάνετε τα χαρτιά σας.αφηστε τους άλλους νομούς να βγάζουν περισσότερους αστυνομικούς δεν πειράζει.κοροϊδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ ανωνυμε που ειπες πρωτος πρωτος την βλακεια σου

    Τοσο σε κοβει ...τοσο λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επισης δεν κάθισε κανεις τους τοσες μερες
    Ήτανε σε προληπτική καραντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ