Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» στην Κατερίνη: Απανθρακώθηκε 29χρονος σε τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 29χρονος σημειώθηκε τα ξημερώματα επί της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία το δυστύχημα σημειώθηκε λίγη ώρα πριν τις 03:00 στο ρεύμα της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση προς τη
Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από το τούνελ της Κατερίνης και συγκεκριμένα στο 433 χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα που οδηγούσε ένας 29χρονος έπεσε πάνω σε επικαθήμενο φορτηγό το οποίο οδηγούσε ένας 49χρονος. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να πάρει φωτιά το πρώτο όχημα το οποίο κάηκε ολοσχερώς, ενώ απανθρακώθηκε ο 29χρονος οδηγός του. Στο σημείο βρέθηκαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με περίπου 10 Πυροσβέστες, που έσβησαν τη φωτιά.

Σημειώνεται πως μέχρι και αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία, καθώς δεν έχουν απομακρυνθεί ακόμη τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα. Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ