Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εξετάζει παίκτες από τον Πανιώνιο η Βέροια

Σε εντατικούς μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται η «Βασίλισσα του Βορρά». Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται καθημερινά σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το ρόστερ και θα προσδώσουν ποιότητα στην ενδεκάδα. Για τον λόγο αυτό, οι επιτελείς της Βέροιας έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με
παίκτες που προέρχονται από ιστορικές ομάδες και που έχουν παραστάσεις από τη Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η Βέροια κινείται για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών από τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και δύσκολα θα αποφύγει την διάλυσή της, μιας και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολύ μεγάλα. Ένας αμυντικός, ένας κεντρικός χαφ και ένας εξτρέμ από τους «Πάνθηρες» έχουν μπει στο στόχαστρο της Βέροιας και δεν αποκλείεται το προσεχές χρονικό διάστημα να έρθουν σε οριστική συμφωνία με την ομάδα της Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ