Quantcast

http://picasion.com/

Σαββατοκύριακο με σούβλες στην αυλή του «Παλιό Ποδήλατο»

Σάββατο βράδυ - Κυριακή μεσημέρι
Το Σαββατοκύριακο έφτασε επιτέλους και η όρεξη για έξοδο για φαγητό ανεβαίνει. Γι' αυτό και εσείς ανεβείτε στη Ραχιά, στο «Παλιό Ποδήλατο» αν θέλετε καλό φαγητό, ψητά, μεζέδες, μπύρες, τσίπουρα, ούζα και ρετσίνες και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας να φάτε και να πιείτε. Και για πιο μερακλίδικες καταστάσεις, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι το «Παλιό Ποδήλατο» βάζει μπρος και τις σούβλες! Πάρτε την παρέα ή την οικογένεια, ανεβείτε στη Ραχιά σε λίγα λεπτά και απολαύστε τη δροσιά, και το καλό φαγητό στην όμορφη αυλή του «Παλιό Ποδήλατο», που όχι μόνο προσφέρει διασκέδαση για όλους, μικρούς και μεγάλους, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο μας έχει ετοιμάσει και σούβλες με όλα τα μερακλίδικα! Ελάτε να τα δοκιμάσετε!
Και φυσικά με όλες τις υπόλοιπες επιλογές από το μενού του «Παλιό Ποδήλατο», της ώρας, μαγειρευτά, ορεκτικά, σαλάτες και μεζέδες! Και με σταθερό παράγοντα την ποιότητα και τις καλές τιμές!

Με άνετο πάρκινγκ και με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να απασχοληθούν τα πιτσιρίκια, με τραμπολίνα, τσουλήθρες και παιχνίδια.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ