Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον δήμο Νάουσας το ποσό που συγκεντρώθηκε για την Μαριάννα

Στον δήμο Νάουσας αποφάσισε η οικογένεια της 28χρονης Μαριάννας Μπιτέρνα να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την στήριξη του αγώνα της για ζωή. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το πρόβλημα υγείας της 28χρονης, οι συμπολίτες της, τόσο από τη Νάουσα όσο
και από ολόκληρη την Ημαθία κινητοποιήθηκαν για να συγκεντρώσουν το χρηματικό ποσό που απαιτούνταν για την αποκατάσταση της υγείας της, ενώ διοργανώθηκαν και πολλές εκδηλώσεις για τον σκοπό αυτό. Δυστυχώς, η Μαριάννα δεν τα κατάφερε και η οικογένειά της αποφάσισε να προσφέρει τα χρήματα αυτά στους συμπολίτες της που χρήζουν ιατρικής βοήθειας. 

Η ανακοίνωση του δήμου Νάουσας αναφέρει:

Ο Δήμος Νάουσας ευχαριστεί εκ βαθέων την οικογένεια της εκλιπούσας Μαριάννας Μπιτέρνα, που μέσα στη θλίψη και την οδύνη της από τον πρόσφατο χαμό της 28χρονης Μαριάννας προχώρησε στην δωρεά του ποσού, το οποίο συγκεντρώθηκε από την μεγάλη και συγκινητική στήριξη και αλληλεγγύη, που επέδειξαν οι συμπολίτες μας το προηγούμενο διάστημα.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις δωρεές πολιτών μεταφέρθηκαν στα ταμεία του Δήμου με πρωτοβουλία της οικογένειας και θα διατεθούν από τον Δήμο, εις μνήμην της Μαριάννας, σε συμπολίτες που χρήζουν ιατρικής βοήθειας και έχουν ανάγκη στήριξης.

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικα μια συγκινητικη χειρονομια που δειχνει το ηθος και την αξιοπρεπεια της οικογενειας! Ο Θεος να τους δινει δυναμη και κουραγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ