Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαπούνια «Herbstore.gr»: Ο φυσικός σου σύμμαχος κατά των ιώσεων

Μοναδικής ποιότητας
Τα χειροποίητα σαπούνια της Herbstore.gr παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης που σε συνδυασμό με την μακρά φυσική ωρίμανση του σαπουνιού (3-4 μηνών) οδηγεί στην παραγωγή του καλύτερου ποιοτικά σαπουνιού. Στην ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης το βιολογικό ελαιόλαδο και τα υπόλοιπα φυσικά καλλυντικά συστατικά αναμειγνύονται και αντιδρούν σχεδόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρούνται και να μεταφέρονται αναλλοίωτα - δίχως θερμική καταπόνηση - όλα τα ευεργετικά συστατικά του ελαιολάδου και των άλλων πολύτιμων φυσικών καλλυντικών, ελαίων και συστατικών.

Γι’ αυτόν το λόγο, είναι μείζονος σημασίας η επιλογή και χρήση ποιοτικού ελαιολάδου, όπως το Ελληνικό βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο, που χρησιμοποιεί η Herbstore.gr.

Τα μοναδικής ποιότητας σαπούνια της Herbstore.gr είναι αντισηπτικά και αποτοξινωτικά, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, θρέφουν την επιδερμίδα και είναι ιδανικά για πρόσωπο και σώμα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ