Quantcast

http://picasion.com/

Πρόσληψη 59 καθαριστριών στον δήμο Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα εννέα (59) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Βέροιας και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sxol.katharistries@veria.gr. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 21 έως και 25/8/2020.

5 σχόλια:

  1. Ένα ολόκληρο λεωφορείο και 10 όρθιοι,καθαρίστριες.
    Δεν βαριέσαι,έχουμε λίγο προσωπικό στο δημόσιο,βάλτε και άλλους.
    Λεφτά υπάρχουν άλλωστε.
    Μετά μας φταίει ο Σόιμπλε,οι κακοί ευρωπαίοι,κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασες τον τίτλο; Μάλλον όχι, γι' αυτό γράφεις ό,τι νά 'ναι. Για τα σχολεία είναι οι καθαρίστριες. Πήγες σχολείο; Δεν θυμάσαι ότι είχε καθαρίστρια;

      Διαγραφή
  2. Πως να μην πάρουν καθαρίστριες. Αφού αυτές που έχουν πάρει κατά καιρούς τις έχουν βάλει στα γραφεία να κάθονται. Όλο καθαρίστριες παίρνουν και καθαρίστριες δεν έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα σχολεία είναι, ρε μπαγλαμά! Αφού κάθε χρόνο τις απολύουν τον Ιούνιο, εννοείται ότι επαναπροσλαμβάνονται τον Σεπτέμβριο. Έλεος με τον κάθε άσχετο εδώ μέσα!

      Διαγραφή
    2. Ένα δίκιο το έχετε....😁

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ