Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκινάει σήμερα στη Βέροια ο Διεθνής Αγώνας Greece Rally 2020

Ο Διεθνής Αγώνας Greece Rally 2020 διοργανώνεται στη Βέροια από σήμερα Κυριακή 23 Αυγούστου έως και το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020, από την Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα Βέροιας, σε συνεργασία με την Εκτός Δρόμου Ομάδα (OffRoadTeam) υπό την Έγκριση και την Αιγίδα της Ομοσπονδίας μας της ΑΜΟΤΟΕ και σε συνδιοργάνωση με το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας. Ένας αγώνας δύσκολος λόγω της πανδημίας, που παρόλα αυτά έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια.
Στον αγώνα συμμετέχουν περίπου 50 αναβάτες από Ευρώπη και Αμερική, μεταξύ των οποίων και δύο Βεροιώτες. Από την Κυριακή το απόγευμα που θα πραγματοποιηθεί ο πρόλογος και η επίσημη έναρξη στην πλατεία της Ελιάς, οι υπόλοιπες ημέρες του αγώνα περιλαμβάνουν νέες, μαγικές διαδρομές κοντά στην πόλη της Βέροιας και τον ποταμό Αλιάκμονα, στο Βέρμιο, στο Σέλι και τα 3-5 Πηγάδια, στο όρος Πάικο, στα Πιέρια και στη Σφηκιά, καθώς και σε κοντινές πόλεις όπως Κοζάνη, Φλώρινα και Καστοριά.
Η τελευταία ημέρα περιλαμβάνει διαδρομή με χαρακτηριστικά enduro, όπου οι αναβάτες θα απολαύσουν το τοπίο πάνω από την πόλη της Βέροιας, ενώ ο αγώνας θα ολοκληρωθεί επίσημα το βράδυ του Σαββάτου με την απονομή βραβείων και party στην πισίνα του ξενοδοχείου Αιγές, όπου θα αποτελέσει το «ορμητήριο» του αγώνα όλες αυτές τις ημέρες.
Το απόγευμα του Σαββάτου 22/8 παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου, όπου οι εκπρόσωποι των διοργανωτών, ο Δήμαρχος Βέροιας και ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας, αναφέρθηκαν στην διοργάνωση, τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί αλλά και τα οφέλη στον δήμο Βέροιας. 

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες του αγώνα θα βρείτε στη σελίδα greecerally.gr και στο facebook: Greece Rally




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ