Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιστροφή Γεωργιάδη στην Τρίγλια

Επισημοποιήθηκε, όπως αναμενόταν άλλωστε, η πρόσληψη του Κώστα Γεωργιάδη στην τεχνική ηγεσία της Τρίγλιας. Εννιά μήνες μετά την αποχώρησή του με προορισμό τη Βέροια, ο 40χρονος τεχνικός επανέρχεται και τυπικά, καθώς ουσιαστικά έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες, στη θέση του προπονητή στην ομάδα της Χαλκιδικής με στόχο τη δημιουργία μιας νέας ομάδας, η οποία θα λάβει μέρος για δεύτερη διαδοχική σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος επανέρχεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας! Για τον Κώστα Γεωργιάδη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού το όνομα του είναι ήδη συνδεδεμένο με τις πιο "χρυσές" σελίδες στην ιστορία του Συλλόγου μας! Στο τεχνικό τμήμα θα πλαισιώνεται από τον γυμναστή Πασχάλη Ελκα, στην επιστροφή του, μετά την προηγούμενη, επίσης επιτυχημένη θητεία του, τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Μικικη, που συνεχίζει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, ενώ φυσικοθεραπευτής θα είναι και πάλι ο Γιώργος Γιαννίκος! Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή δύναμη και καλή δουλειά, πάνω απ' όλα με υγεία!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ