Quantcast

http://picasion.com/

Ευχαριστούν την ΕΛΜΕ για την μη... στήριξη!

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βέροιας ανακοινώθηκε ένα "ευχαριστήριο" προς την ΕΛΜΕ για την μη... στήριξή της στην Χωροταξική Κατανομή των Μαθητών. Διαβάστε αναλυτικά: «Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 κληθήκαμε, έστω και στο παρά πέντε, σε συνάντηση με την ΕΛΜΕ
Ημαθίας, για να συζητηθεί το πρόβλημα που δημιούργησε η με αριθμό πρωτοκόλλου 10831/08-07-2020 Απόφαση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, περί αλλαγών στη Χωροταξική Κατανομή Μαθητών.

Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 η ΕΛΜΕ Ημαθίας για δικούς της λόγους (πολιτικούς, συνδικαλιστικούς;;;;) ακύρωσε την ως άνω συνάντηση.

Κατόπιν αυτών ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Φιλίππειου Γυμνασίου Βέροιας θα ήθελε να «ευχαριστήσει» την ΕΛΜΕ Ημαθίας για την (μη) στήριξη των κατά τα λεγόμενά τους λογικών και δίκαιων αιτημάτων μας.

Στο μέλλον θα απαιτήσουμε και εμείς από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βέροιας και από την Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Ημαθίας να παρέχει την ίδια ακριβώς στήριξη στα κατά τα λοιπά «λογικά και δίκαια» αιτήματα των εκπαιδευτικών».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Φιλίππειου 1ου Γυμνασίου Βέροιας

5 σχόλια:

  1. Το Δ.Σ. του Συλλόγου του 1ου Γυμνασίου καλό θα ήταν να προσεγγίσει τον νέο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μήπως και δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Η ΕΛΜΕ δεν αποφασίζει. Το πολύ πολύ να στείλει μια επιστολή διαμαρτυρίας, που αν θέλει κάποιος τη λαμβάνει υπόψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι περιμένατε στήριξη? Εφόσον δεν είστε λαθραίοι για να σας στηρίξουν ή δεν υπάρχει κάποιο αίτημα για το συμφέρον τους μην περιμένετε να κάνουν και τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό έχει γίνει ήδη!
    Όμως ούτε η Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δεν αποφασίζει παρ' όλα αυτά η ΕΛΜΕ έχει πολλάκις ζητήσει την έμπρακτη στήριξη της Ομοσπονδίας μας. Νομίζαμε ότι τα προβλήματα της εκπαίδευσης αντιμετωπίζονταν με κοινό μέτωπο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και μία διόρθωση: Το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε μόνο του. Το δημιούργησε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και πιο συγκεκριμένα η υπ' αριθμ. 10831/8.7.2020 απόφαση της που υπογράφεται από την πρώην Διευθύντρια κ. Μαυρίδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν είναι για καμμιά κομμουνΗστική γιορτή όμως, η ΕΛΜΕ αμέσως θα διερρήγνυε τα ιμάτια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ