Quantcast

http://picasion.com/

Μπλατσιώτης: «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έχει φύγει o Γκίμας»

Ο Χρήστος Μπλατσιώτης μίλησε στο basketblog.gr για την ομάδα του Φιλίππου Bέροιας, πως βιώνουν οι ομάδες της Α2 την κατάσταση με τον κορωνοϊό, αλλά και για την θλιβερή και ξαφνική απώλεια του Δημήτρη Γκίμα. Μάλιστα, όπως τονίζει ο πολύπειρος κόουτς, ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει
ότι ο αγαπημένος του φίλος και συνεργάτης έχει φύγει από την ζωή. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε:

-Τι χαρακτηριστικά θέλετε να προσδώσετε στην ομάδα του Φίλιππου Βέροιας για την νέα αγωνιστική περίοδο;


"Ο θάνατος του Δημήτρη Γκίμα σημάδεψε την ομάδα για αυτό με την διοίκηση αποφασίσαμε να συνεχίσω εγώ το έργο που τηρούμε εδώ και πέντε χρόνια".

-Ποιός είναι ο βασικός στόχος της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο;

"Να βλέπουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στον βασικό μας στόχο που είναι η σωτηρία της ομάδας στην Α2".

-Ποιο θεωρείτε ότι θα είναι το επίπεδο των ομάδων της Α2 τη νέα σεζόν;


"Σίγουρα έχουν πληγεί όλες οι ομάδες από τον Covid-19 με συνέπεια να αντιμετωπίζουν όλες προβλήματα στο θέμα των Ρόστερ. Ήδη τρείς ομάδες έχουν προβλήματα και το έχουν εκφράσει με συνέπεια να αποχωρήσουν πιθανόν από την Α2. Εμείς προχωρήσαμε σε ορισμένες διορθωτικές κινήσεις και με την απαγόρευση των κοινωτικών από την Ομοσπονδία αναπροσαρμόζονται τα ρόστερ όλων των ομάδων. Πιστεύω πως είμαστε πιο πλήρης σε σχέση με πέρσυ".

-Πώς βιώνετε εσείς ως προπονητής την τωρινή κατάσταση με τον κορωνοϊό; Δυσκολεύει τις συνθήκες προπόνησης;
"Είναι μία περίεργη κατάσταση, η διοίκηση μας έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Ωστόσο μπορείς να κολλήσεις ανά πάσα στιγμή, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει".

-Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζετε ως προπονητής;
"Η διοίκηση έλαβε την απόφαση να γίνω πρώτος προπονητής και χωρίς φόβο και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης θα αναλάβω αυτόν τον ρόλο".

-Θα θέλατε να μου πείτε δυό λόγια για την θλιβερή απώλεια του Δημήτρη Γκίμα;

"Ακόμα δεν έχω συνηδειτοποιήσει ότι έχει φύγει αλλά θέλω να κοιτάω μπροστά να μη μένω πίσω. Σίγουρα φέτος εγώ και οι παίκτες που τον είχαν σαν οικογένεια θα φροντίσουμε να τον κάνουμε χαρούμενο από εκεί που είναι ψηλά πάνω".

-Τέλος θα θέλατε να κάνετε μια ευχή για τη νέα σεζόν;

"Να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς κορονοϊό, χωρίς κακοτυχίες και τραυματισμούς".

1 σχόλιο:

  1. Ουτε εμεις coach εχουμε καταλαβει τι εχει συμβει! Καθε αναφορα στο ονομα Γκιμας , μονο ριγη συγκινησης και συναισθηματικη φορτιση..Αρε Τζίμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ