Quantcast

http://picasion.com/

Κορωνοϊός: Βεβαιώθηκαν 5 νέα κρούσματα στην Ημαθία

Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού βεβαιώθηκαν σήμερα στην Ημαθία και πιθανότατα θα συμπεριληφθούν στην σημερινή καταμέτρηση. Πρόκειται για μία γυναίκα που ήταν σε επαφή με γνωστό θετικό και η οποία διαπιστώθηκε επίσης θετική σε υγειονομική μονάδα της
Ημαθίας και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης (Παπανικολάου). Είναι καλά στην υγεία της και δεν έχει άλλο υποκείμενο νόσημα. 

Τα υπόλοιπα 4 περιστατικά διαπιστώθηκαν θετικά σε ιδιωτικά εργαστήρια και σε μονάδες εκτός Ημαθίας. Είναι και τα 4 νεαρής ηλικίας (κάτω των 30). Εξ αυτών, οι δύο είχαν επαφή με επιβεβαιωμένο θετικό του οικογενειακού περιβάλλοντος τους. Είναι με χαμηλά συμπτώματα. Δόθηκαν οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

Τα άλλα δύο θετικά επέστρεψαν από διακοπές σε γνωστή περιοχή τουριστικού ενδιαφέροντος της Βόρειας Ελλάδας. Και οι δύο κάτοικοι Βέροιας. Δεν χρήζει κανείς νοσηλείας. Σε εξέλιξη είναι η ιχνηλάτηση.

Η αύξηση των κρουσμάτων ανησυχεί τους αρμόδιους φορείς που συστήνουν σχολαστική εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας και αποστασιοποίησης.

2 σχόλια:

  1. Αναθεωρήστε το κείμενο ή διατυπώστε το πιο ορθά.... Δεν μπορείτε να βεβαιώσετε τίποτα από τα παραπάνω.... Ξεχνάτε το νομικό κομμάτι συχνά με το συγκεκριμένο θέμα.... Δεν προσδοκώ τη δημοσίευση του σχολίου μου μιας και η πολιτική σας είναι να επιλέγετε τα σχόλια, αλλά.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπαρχει ιος (μόνο κόρη) !! Εναι ο ιος του 2000 που πέρασε με τη βοήθεια των Ελ και των ξωτικών απο τη κύλη γη στους ανθρώπους!! ΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ