Quantcast

http://picasion.com/

Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά»

Τη δική του προσπάθεια για την καταδίκη της Τουρκίας σχετικά με την απόφαση να μετατρέψει την Αγία Σοφιά σε τζαμί καταβάλλει τις τελευταίες ημέρες ο Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο κ. Ζαγοράκης με σειρά πρωτοβουλιών σκοπεύει να βρει συμμάχους στις Βρυξέλλες για να πιέσουν όσο μπορούν την Κομισιόν και το Συμβούλιο να αναλάβει δράση κατά της συγκεκριμένης απόφασης. Στην κατεπείγουσα ερώτηση που κατέθεσε προς την Κομισιόν έρχεται να προστεθεί η σημερινή επιστολή του Ευρωβουλευτή προς την Επιτροπή Πολιτισμού (CULT) στο Ευρωκοινοβούλιο για να έρθει το ζήτημα προς συζήτηση όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο κ. Ζαγοράκης δήλωσε: «Είναι χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά. Δεν αρκεί μόνο η καταδίκη της απόφασης και οι ανακοινώσεις. Η Κομισιόν, το Συμβούλιο και οι ηγέτες της Ε.Ε. πρέπει να δράσουν συντονισμένα και άμεσα. Τα εργαλεία για να ασκηθεί έντονη πίεση και αντίποινα προς την Τουρκία υπάρχουν. Ας χρησιμοποιήθουν. Σήμερα είναι η Αγιά Σοφιά, αν αύριο είναι το Πατριαρχείο μας ή η Παναγιά Σουμελά; Ποιος εμπιστεύεται την τουρκική ηγεσία; Η Ε.Ε. να φροντίσει αυτή η βαρβαρότητα να είναι η τελευταία».

7 σχόλια:

  1. ΖΑΓΟΡ...ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ( ΕΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ) ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας αγράμματος που δε μιλάει ούτε κάν την ελληνική ευρωβουλευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πῶς τό μποροῦν οἱ Νεοδημοκράτες καί ἀφ' ἑνός κάνουν τό πᾶν γιά νἀ ἰσλαμοποιῆται ἡ ἐλευθέρα Ἑλλάς, ἀφ' ἑτέρου δέ παριστάνουν ὅτι ἀντιδροῦν στήν ἱσλαμοποίησι τοῦ ἤδη βεβηλωμένου (ὠς μουσείου λειτουργοῦντος) Ἱεροῦ Ναοῦ τῆς τοῦ Θεοῦ Σοφίας στήν Κωνσταντινούπολι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζαγοράκη, τσέπωνε το 20άρικο το μήνα και μόκο, το κόμμα σου αν ήθελε θα αντιδρούσε και στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας και στο Μακεδονικό. Αφού λοιπόν δεν αντιδρά σε τίποτε τότε παραιτήσου από Ευρωβουλευτής αν νοιώθεις ενοχλημένος, αλλιώς τουμπεκί, δεν γουστάρουμε να μας δουλεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας από τους πιο αντιπαραγωγικούς ευρωβουλευτές της Ελλάδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδαμε και τους "παραγωγικους" . τουλαχιστον αυτος ειναι απλος και καθαρος

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ