Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρέλανε τον ΑΝΤ1 η 16χρονη από τη Νάουσα που έσπασε το ρεκόρ Γκίνες με την… μπάλα!

Στο τηλεοπτικό κανάλι του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε η Ολίνα Μπαξεβάνου. Η νεαρή κοπέλα από την Ημαθία που αγωνίζεται στον Αγροτικό Αστέρα της Αγίας Βαρβάρας και στην Εθνική Ελλάδος, κατάφερε να ξεπεράσει την επίδοση μιας γυναίκας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στα ποδαράκια με την μπάλα, με αποτέλεσμα να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες. Η 16χρονη ποδοσφαιρίστρια, αφού συνομίλησε με τους παρουσιαστές της εκπομπής, ξεκίνησε τα τσαλιμάκια on camera, εντυπωσιάζοντας τους τηλεθεατές. Η ίδια δήλωσε πως αγαπημένος της παίκτης είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους και ότι η ομάδα που υποστηρίζει στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός!

Με πολύ σκληρή δουλειά και με όνειρα για το μέλλον, η Ολίνα Μπαξεβάνου έχει καταφέρει να θεωρείται από τις κορυφαίες αθλήτριες και να κερδίζει τις εντυπώσεις με το πηγαίο ταλέντο της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων των δημοσιογράφων που αποτελούσαν το πάνελ.

Δείτε το video με κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ