Quantcast

http://picasion.com/

Νεκρός σε τροχαίο με τη μηχανή του 33χρονος στη Νάουσα

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 33χρονο Ναουσαίο μοτοσυκλετιστή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νάουσα. Ήταν γύρω στις 5 τα ξημερώματα όταν ο 33χρονος άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε, με αποτέλεσμα, αν και φορούσε κράνος, να χτυπήσει το κεφάλι του. Όπως αναφέρει το foninaousis.gr, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν άμεσα αλλά ο 33χρονος αιμορραγούσε για αρκετή ώρα στην άσφαλτο, καθώς το ασθενοφόρο χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να φτάσει στο σημείο και να μεταφέρει τον 33χρονο στο Νοσοκομείο της Νάουσας που μάλιστα απείχε μόλις λίγα μέτρα μακριά.

1 σχόλιο:

  1. Το νοσοκομείο της Νάουσας είναι πλέον ένα από τα χειρότερα της Μακεδονίας. Παίζουν με τις ζωές μας. Ανίκανοι και άσχετοι νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό της πλάκας. Χάθηκε ένα παιδί ακόμα. Αν ήταν το δικό σας τι θα κάνατε? Ντροπή και θλίψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ