Quantcast

http://picasion.com/

Με συνταγή 1996, η Βέροια χτυπάει άνοδο στη Super League

Γεια και χαρά σ' όλα τα αρρωστάκια της στρογγυλής θεάς. Μαθαίνω πως τα αδέλφια Μπίκα έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για να χτίσουν τη νέα Βέροια, όπως την ονειρεύονται. Θέλουν να φέρουν ένα καταξιωμένο προπονητή με παραστάσεις από τις μεγάλες κατηγορίες.
Και αυτό είναι σωστό! Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι στον πάγκο σου έναν άπειρο προπονητή ή να πηγαίνεις μέσα στον Λεβαδειακό και η πρώτη ερώτηση που σου κάνουν να είναι, εσείς ποιον έχετε για προπονητή; 

Επίσης, η ομάδα χρειάζεται στην ενδεκάδα έναν ηγέτη. Όπως για παράδειγμα είχε πάρει ο αείμνηστος Τσαμήτρος τον Τάσο Μητρόπουλο στην Β' Εθνική. Και σ' ένα χρόνο η «Βασίλισσα» ανέβηκε στην Α' Εθνική. Να εκπέμπουν σεβασμό τα αποδυτήρια. Δίπλα του, να τον πλαισιώνουν δύο μεγάλοι παίκτες, «υπαρχηγοί» κάτι σαν τον Στέφαν Στόικα και τον Ολέγκ Προτάσοφ να πούμε. Με τέτοιους ποδοσφαιριστές η ομάδα ανεβαίνει level και οι υπόλοιποι παίκτες γίνονται ακόμη καλύτεροι. Alefas speaking! 

Όχι πήρα 5-6 καλούς παίκτες και κάνω ομάδα. Αυτό το εγχείρημα το κάναμε πέρσι και είδαμε τα καταστροφικά αποτελέσματα. Θέλουμε έναν τερματοφύλακα με εμπειρία και να εμπνέει ασφάλεια στα μετόπισθεν (ακούγεται ο Βελλίδης) και τρεις ακόμα παίκτες σε κάθε γραμμή (άμυνα, κέντρο, επίθεση). Με τους ήδη υπάρχοντες και αυτές τις προσθήκες, ναι η Βέροια χτυπάει άνοδο στη Super League. Με λίγα λόγια θέλω μια ομάδα με συνταγή του 1996.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι άνθρωποι που θα στελεχώσουν τις διοικητικές θέσεις. Ένας γενικός αρχηγός που να έχει ζήσει την ομάδα και να γνωρίζει την βαρύτητα της φανέλας, ένας τεχνοκράτης τεχνικός διευθυντής με προσόντα και ένας αφανής ήρωας που θα είναι ο νταλαβερτζής της Βέροιας. Τα μάτια και τα αυτιά των αδελφών Μπίκα σε καθημερινό επίπεδο. Μην πηγαίνουμε για παράδειγμα στην Καλαμάτα και ψάχνουμε τα δελτία και παίζουν αντικανονικά οι ποδοσφαιριστές μας. 

Σ' αυτό το σημείο και οι φίλαθλοι πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών. Καταρχάς, απαιτείται να γίνουν χορηγοί οι επιχειρηματίες της πόλης για την στήριξη της διοίκησης και οι φίλαθλοι να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας. Όλοι μαζί μια γροθιά! Είμαι σίγουρος πως με την οικονομική ευρωστία που υπάρχει και τις παραπάνω προσθήκες, η Βέροια σ' ένα χρόνο θα είναι στα μεγάλα σαλόνια!

3 σχόλια:

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Β. ΤΣΑΜΗΤΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Α ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο δικαιο εχεις...οταν επαιζε Βεροια_Παοκ και ολο το γηπεδο και η κεντρικη κερκιδα ηταν οπαδοι του Παοκ και εξυβριζανε απο τους παικτες μεχρι τον προπονητη της Βεροιας σε περιπτωση π δεν συμφερε το σφυριγμα..αυτα δεν ξεχνιουνται..και θα ξαναγινουν δυστυχως!!οποτε πως να μεινει ο κοσμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ