Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 το πρωί, από τις 09:00 έως τις 10:00, η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου Βέροιας. Η συνεδρίαση, λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς (μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποστολή ηλεκτρονικού εγγράφου από τα μέλη της Δ.Ε.Δ.), για τη διατύπωση των απόψεών τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, με θέματα τα εξής:

Θέμα 1ο Διατύπωση απόψεων επί της κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια της μελέτης «Βελτίωση Αστικής Κινητικότητας σε περιοχές σχολικών συγκροτημάτων».

Θέμα 2ο Διατύπωση απόψεων επί της κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια της Μελέτης Βιοκλιματικού - Πολιτιστικού Δικτύου Διαδρομών».

Θέμα 3ο Διατύπωση απόψεων επί της μελέτης σήμανσης της οδού Βλάχων Ηρωίδων & Ακροπόλεως για τη σύνδεση με την γέφυρα Αφών Κούσιων Δήμου Βέροιας.

Θέμα 4ο Διατύπωση απόψεων επί των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια της «Συγκοινωνιακή μελέτη εργοταξιακής σήμανσης και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το έργο αγροτικής οδοποιίας στο Αγρόκτημα Τριλόφου Δήμου Βέροιας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ