Ανάψτε ψησταριές ή φούρνους και απολαύστε τα εκλεκτά του «Ειλικρίνεια»

Ιούλιο - Αύγουστο απογεύματα κλειστά, εκτός Παρασκευής
Το Σαββατοκύριακο θα είναι άκρως καλοκαιρινό, με υψηλές θερμοκρασίες και αρκετοί είστε εσείς οι τυχεροί που ετοιμάζετε απόδραση στα σπίτια σας στο βουνό ή στη θάλασσα, με κάρβουνα, καλά κρέατα και καλή παρέα. Αλλά πολλοί είστε κει εσείς που θα μείνετε εντός των τειχών και θα ανάψετε την ψησταριά στην αυλή ή το μπαλκόνι. Όπου και αν απολαύσετε τα ψητά σας, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια επίσκεψη στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», για έτοιμα μαριναρισμένα κρεατικά που θα γίνουν λουκούμια επάνω στη σχάρα. Δεν έχετε ψησταριά; Ανάψτε τον φούρνο! Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου τέλειο!

Περάστε μια βόλτα και διαλέξτε ότι λιγουρευτείτε ή καλέστε στο ☎️ 2331061683 και το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα φέρει την παραγγελία σας στην πόρτα. 

Απογεύματα Ιούλιο - Αύγουστο κλειστά - Εκτός Παρασκευής
Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, τα απογεύματα θα είναι κλειστό, εκτός από την Παρασκευή το απόγευμα, που θα σας περιμένει για τα τελευταία ψώνια σας πριν τις καλοκαιρινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ