Quantcast

http://picasion.com/

Συρμούλα σε Διευθυντή της ΔΟΥ Κοζάνης: «Είσαι ο ορισμός του ήρωα»

Δήλωση για την γενναία πράξη του Γιάννη Ποδιώτη να βγει μπροστά και να σταματήσει τον δράστη με το τσεκούρι, ο οποίος εισέβαλε στη ΔΟΥ Κοζάνης και τραυμάτισε 4 εργαζόμενους έκανε η Συρμούλα Τζήμα. Η αντιδήμαρχος Βέροιας σοκαρισμένη και αυτή από την φρικαλεότητα του
κατηγορουμένου, εξήρε την ηρωική πράξη του Διευθυντή, ο οποίος δεν δίστασε να παλέψει με τον δράστη και να τον ακινητοποιήσει, πριν προλάβει και κάνει μεγαλύτερο κακό στους συναδέλφους του. Μάλιστα, τονίζει με ιδιαίτερη έμφαση, πως είναι ο ορισμός του ήρωα. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή της: 

«Γιάννη Ποδιώτη, Δ/ντη της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, είσαι ο ορισμός του Ήρωα! Βγήκες μπροστά σε έναν παράφρονα που κρατούσε τσεκούρι, άοπλος, για να προστατεύσεις τους συνανθρώπους και συναδέλφους σου! Τιμή μου που σε γνωρίζω. Συνιστάς πραγματικό κοινωνικό πρότυπο! Ελπίζουμε η πολιτεία να δει άμεσα την ασφάλεια στους δημόσιους χώρους εργασίας. Ταχεία ανάρρωση στους άτυχους εφοριακούς»!

5 σχόλια:

  1. Eπιτελους μια ειλικρινη δηλωση απο την πατριωτικη Νεα Δημοκρατια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Συρμουλα είσαι η επόμενη δήμαρχος της Βέροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την δικη σας "ηρωικη" πραξη στην καθημερινοτητα Κα Αντιδημαρχε να δειξετε μαζι με τους επαινους στον ικανο Διευθυντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δυστυχως ο μανιακος δολοφονος τους αιφνιδίασε και ολοι εχασαν την ψυχραιμια τους και ετσι αφησαν αβοηθητο τον ηρωα διευθυντη να παλευει αρκετη ωρα μονος με τον οπλισμενο τρελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ