Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κράτησε τον λόγο του ο Δημήτρης Ιτούδης - Έτοιμο το γήπεδο μπάσκετ στην Ημαθία

Σήμερα τελείωσαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ στο δημοτικό σχολείο των Τρικάλων, το οποίο έγινε με πρωτοβουλία του προπονητή της ρωσικής ομάδας ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρη Ιτούδη. Ο Ημαθιώτης τεχνικός, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής
Ευρώπης, έδωσε χρήματα από τον προσωπικό του λογαριασμό για την ανακατασκευή του γηπέδου στο Δημοτικό Σχολείο. Το έργο πήρε εντελώς μια νέα μορφή, σχεδόν επαγγελματική. Σε ανακοίνωσή της η Κοινότητα του χωριού αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Ιτούδης,ο οποίος έχουμε την τύχη να κατάγεται από το χωριό μας, είχε την καλή διάθεση να βοηθήσει το χωριό μας μ' αυτό το στολίδι, για επίπεδο τοπικό. Γι αυτό τον λόγο, η τοπική κοινότητα Τρικάλων, το λιγότερο που μπορεί να πει είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ίδιο και την οικογένεια του, καθώς επίσης έχει την διάθεση να βοηθήσει τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και με άλλους τρόπους. Τον ευχαριστούμε λοιπόν καθώς κάνει περήφανο το χωριό μας και ευρέως γνωστό».

Δείτε φωτογραφίες από το νέο γήπεδο μπάσκετ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ