Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σημείωμα σύνταξης

Ο veriotis.gr με μοναδικό στήριγμα τους αναγνώστες και τους διαφημιζόμενούς του, έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως η κορυφαία πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στη δημόσια σφαίρα της Ημαθίας και της ελληνικής περιφέρειας. Ένα από τα σημαντικά εγχειρήματα που τολμήσαμε, ήταν 
να δώσουμε φωνή και ενεργό ρόλο στους αναγνώστες με τη συμμετοχή τους στα σχόλια. Στις αναρτήσεις του veriotis.gr υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα ενδιαφέροντος και εποικοδομητικού διαλόγου, υπάρχουν και αμέτρητα παραδείγματα αστείρευτου χιούμορ!

Υπάρχουν όμως και μετρημένες φορές που η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια των παραπάνω χαρακτηριστικών, όπως σε πρόσφατο άρθρο γνώμης του δικηγόρου Λάζαρου Κουμπουλίδη.

Θέλουμε να τονίσουμε τα εξής: Ο εκδότης και η συντακτική ομάδα του veriotis.gr δεν θα ανεχθούμε επιθέσεις έναντι προσώπων που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα.

Τα σχόλια «ζωντανεύουν» το περιεχόμενο, αλλά επουδενί δεν πρέπει να «ανάβουν τα αίματα». Η ισορροπία είναι πολύ λεπτή και ομολογουμένως στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, το αναγνωστικό κοινό επιδεικνύει τη δέουσα προσοχή.

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί και το διαδίκτυο δίνει κάθε μέρα εξετάσεις, ως μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης, θα πρέπει όλοι να το προστατέψουμε!

Εμείς ως veriotis.gr έχουμε βαθιά πίστη στη Δημοκρατία και την Ελευθερία του λόγου και με αυτές τις αρχές πορευόμαστε και θα συνεχίσουμε.

veriotis.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ