Συγχαρητήριο στους επιτυχόντες του «Σύγχρονου Διδασκαλείου Πληροφορικής - Καρατόλιος Δημήτριος»

Σε μία ιδιαίτερη, όπως εξελίχτηκε χρονιά, με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων και με πρωτόγνωρες καταστάσεις για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, θα ήθελα να συγχαρώ τους παρακάτω μαθητές μου για τις σημαντικές επιδόσεις που πέτυχαν στο μάθημα της «Πληροφορικής» στην Ομάδα Προσανατολισμού «Οικονομίας και Πληροφορικής». Πρόκειται για τους:
Λαζαρίδης Λάζαρος 19,9
Γεωργιάδου Μαριανίκη 19,8
Μπαλλίου Αλεξάνδρα 19,8
Τσιουγγαρής Θάνος 19,8
Σαββίδης Δημήτρης 19,7
Πρατσουλάκη Αθηνά 19,5
Κουτσιώφτης Γιώργος 19,5
Βράνας Μάριος 18,4
Κιοσέογλου Αβράαμ 18,4
Ζουγιού Δέσποινα 18,1
Χασιώτη Μαρία 17,9
Ιορδανίδης Γιώργος 17,8
Κρυσταλλοπούλου Αντωνία 17,7
Πελεκίδου Αγνή 17,4
Ιακωβίδης Νίκος 16,7
Τσανακτσίδης Χρήστος 16,7
Πασσιάς Αριστείδης 15,9


Εύχομαι η επιτυχία τους αυτή να συμβάλλει στην επιλογή της κατάλληλης πανεπιστημιακής σχολής και ο ζήλος και η θέληση που δείξανε κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς να τους συνοδεύει κατά την διάρκεια της υπόλοιπης ζωής τους.

Σε όλα τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα την φετινή χρονιά, τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία. Τέλος θερμά συγχαρητήρια στους γονείς των υποψηφίων για την πολύπλευρη στήριξη τους και εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα στα παιδιά τους σε κάθε αγώνα.

Με εκτίμηση
Καρατόλιος Δημήτριος
www.karatolios.pro


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ