Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στη Βέροια

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Βέροιας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 50 ετών, κάτοικος Βέροιας, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό. Ο εν λόγω άνδρας που εργάζεται στη
Θεσσαλονίκη, προσήλθε οικειοθελώς χθες Πέμπτη 9 Ιουλίου στο Νοσοκομείο της Βέροιας, λόγω ύποπτων κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν στον εργασιακό του χώρο στη συμπρωτεύουσα και του έγινε το test για τον Covid19. Το αποτέλεσμα του test σήμερα έδειξε πως είναι θετικός στον νέο κορωνοϊό και ο άνδρας, έπειτα από οδηγίες που έλαβε από το Νοσοκομείο, παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό για το απαραίτητο χρονικό διάστημα, καθώς δεν παρουσιάζει συμπτώματα και δεν πάσχει από κάποιο υποκείμενο νόσημα, επομένως δεν χρήζει νοσηλείας. Σημειώνεται ότι ο 50χρονος τέθηκε αμέσως σε καραντίνα, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες διασποράς στην κοινότητα.

Το νέο κρούσμα της Ημαθίας ανακοινώθηκε και στη λίστα του ΕΟΔΥ με το πού εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο τα νέα κρούσματα στην χώρα μας. Αναλυτικά:

-    σαράντα (40) κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας,

-    δύο (2) εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο,

-    ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης,

-    επτά (7) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής,

-    οκτώ (8) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης,

-    ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας,


-    ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης

32 σχόλια:

  1. Όταν η κυβέρνηση βάζει πάνω από όλα το χρήμα και μετά την υγεία αυτό συμβαίνει. Τελικά θα ξαναμπούμε σε καραντίνα και οι Έλληνες όχι διακοπές, αλλά ούτε για καφέ δεν θα πηγαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ. Όταν πάνε χιλιάδες άτομα και ψηφίζουν μια κυβέρνηση που ξεπουλάει έτσι τον λαό της για να τσεπώνει λεφτα, εγώ μετά πως να σεβαστώ την πατρίδα μου που δημιουργεί τέτοια "θρεφτάρια";

      Διαγραφή
    2. Γιατί ο Αλέξης θα τα έκανε όλα καλύτερα... Απίστευτα τι λέει ο κόσμος

      Διαγραφή
    3. Μάλλον δεν κατάλαβες τι γράφεις!

      Διαγραφή
  2. Που μένει ακριβώς? Οδο και αριθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙς ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΦΑΡΜΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙς ΟΤΙ ΝΑΝΕ Ε;

      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΝΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ;

      Διαγραφή
    2. Γιατι, τον ερωτευτηκες;

      Διαγραφή
  3. περαστικα , αλλα ολοι οι υπολοιποι ας την δουνε αλλιως , δεν τελειωσαμε με τον ιο . Προσοχη στις ευπαθεις ομαδες , κινδυνευουν , και δεν πρεπει να κυκλοφορουν χωρις μασκα εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xaxaxxaxaxaxaxa πραγματικά μόνο οι ευπαθείς ομάδες δεν φοράνε μάσκα. Ειδικά εδώ στην Βέροια . Στα αστικά δεν σε υποχρεώνει κανένας να βάλεις μάσκα . Στα πολυκαταστήματα και γενικός στα μαγαζιά .
      Και γενικός είναι όλοι στ; @@@ τους

      Διαγραφή
  4. Μακρυα απο τα καζινα και τα φρουταδικα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η βλακεία δεν παλεύεται , αντί να τηρούμε τα μέτρα, γράφουμε μπούρδες ! Άκου εκεί οδό , αριθμό ! Μήπως να σου δώσουμε κι αριθμό ταυτότητας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΟΥΓΚΑΝΟΒΛΑΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ Η ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ.
      ΑΝ ΝΟΣΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ;

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ ο στρουγκανοπόντιος είχες GDPR στα παρχάρια....

      Διαγραφή
    3. δεν υπαρχουν στρουγκανοποντιοι, μονο στρουγκανοβλαχοι.

      Διαγραφή
  6. αφου ανοιξαν τα συνορα και ειδικα απο τα βαλκανια θα εχουμε μεγαλο προβλημα με ολους αυτος τους περιεργους που θελουν παση θυσια να ερθουν για μπανια στο αιγαίο.
    εαν δεν ανοιγαν ή εαν κλεισουν θα εχουμε προβλημα ( που ηδη εχουμε) ακομα μεγαλυτερο με την οικονομια. συμπερασμα: καταστροφη σε καθε περιπτωση. αντε να δω τι θα διαλεξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν χρειάζεται να λέμε όλοι ότι μας έρχεται και μάλιστα με εχθρότητα. Χρειάζεται ατομική προσοχή και υπευθυνότητα από τον καθένα μας μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς ανά πάσα στιγμή Περαστικά στον άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα μετρα ολοι μας τα γνωριζουμε γιατι πριν λιγες ημερες σχεδον ολοι τα εφαρμοζαμε. αρα η λογικη λεει οτι παλι εμεις μονοι μας οφείλουμε να τηρουμε τα μετρα που μαλλον μας προστατευουν αρκετα. χρειαζεται απλη λογικη και προσοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κλείνουμε τα Χερσαία Σύνορα τώρα !!!! Οι τουρίστες που θα αφήσουν χρήματα έρχονται αεροπορικώς, οι υπόλοιποι αρκουδιάρηδες, έρχονται για ελεύθερο camping και ψώνια από τα Lidl !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μακρυα απο πολυκοσμια , παρτε μετρα , τα πραγματα ειναι δυσκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα καταλάβουμε τι παει να πει καπιταλισμός που κάποιοι φοβούνται ακόμα και να πουν τον καπιταλισμό, καπιταλισμό, ονομάζοντας τον «ελεύθερη αγορά», «δικτατορία του καταναλωτή» και άλλες μπούρδες. Να το πούμε ανοιχτά, αν δεν παράγουμε και δεν δουλεύουμε καθημερινά 9-5 σαν τα ποντίκια το γρανάζι δεν γυρνάει και συνεπώς ο καπιταλισμός καταρρέει. Οταν όμως μπαίνει το δίλημμα υγεία ή οικονομία προφανως και η οικονομία ειναι πρώτη. Το ζήσαμε τον Ιούνιο που βιαζοντουσαν όλοι να «ξανά ανοίξουν» και θα το ξαναζήσουμε σύντομα. Αυτήν την φορά όμως ας ελπίσουμε να καταρρεύσουν τα πάντα, μπα και το ξανά πιάσουμε απο την αρχή. Γι αυτο λοιπον παιδιά, ο καθένας τον μπαχτσέ του και ας προσπαθήσουμε να αυτονομηθούμε όσο το περισσότερο, παράγοντας και καταναλώνοντας τα δικά μας τρόφιμα και την δική μας ενέργεια. Ας μην χρησιμοποιούμε το χρήμα όσο τον δυνατόν περισσότερο και ολα ειναι πιθανα. Εμπρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το είχες κάνει πρώτος, και είχες ασχοληθεί με το μπαξέ σου δε θα είχες ίντερνετ και ρεύμα να ποσταρεις και να κουράζεις τα ματάκια μας. Για να πληρώνεις λογαριασμούς τηλεφώνου και ρεύματος ο μόνος μπαξές που σε καλυπτει οικονομικότεχνικός είναι με φούντα.

      Διαγραφή
    2. @ 08:44 ΣΩ-ΣΤΟ-ΤΑ-ΤΟΣ!

      Διαγραφή
  12. Ας κολλήσουμε Όλοι να ησυχάσουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντως ωραία γράμματα κάνετε όλοι.μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περαστικά στον και να παρακαλάτε να μη μεταδοθεί και σε άλλους. Τα μέτρα προστασίας τα γνωρίζει ο καθένας μας ας τα εφαρμόσουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από όλα έχει ο μπαξές!!! Περίσσεψαν οι βλάκες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτή η χώρα δε σώζεται με τίποτα άμα λάχει ναουμ!!!
    (Καλή σου ώρα Χάρη όπου κι αν βρίσκεσαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 'Ολοι στο εξωτερικό υμνούν την κυβέρνηση για τις αποφάσεις της και οι Έλληνες κατηγορούν την κυβέρνηση!!! Στην αρχή κατηγορούσανε την απόφαση να απαγορευθούν οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι, μετά την απόφαση για κλείσιμο των μαγαζιών , τώρα που απαγορεύτηκαν τα πανηγύρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μακάρι να σκάσει δεύτερο κύμα και να μην μείνει τίποτε όρθιο.. Η τιμωρία αργά η γρήγορα θα έρθει για όλους... και για τα σκυλάκια του συστήματος αλλα και για όλους τους υπεύθυνους. Μια χαρά τα πήγε η κυβέρνηση αλλα το παιχνίδι τώρα θα αρχίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η προσωπική ευθύνη δεν πρέπει να υφίσταται ως έννοια σε ένα δομημένο κράτος. Αλλιώς ούτε νομοθεσία έπρεπε να υπάρχει. Συνεπώς νομοθετείτε γιατί χανόμαστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ