Quantcast

http://picasion.com/

Σε ελεύθερη πτώση οι τιμές στα «SPAR MAZI markets» - Δείτε το ολοκαίνουργιο φυλλάδιο

Με κεντρικό σύνθημα πιο φθηνά... πουθενά, τα «SPAR MAZI markets» υποδέχονται τον πιο καυτό μήνα της χρονιάς μ΄ένα ολοκαίνουργιο φυλλάδιο που είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. Οι τιμές των προϊόντων βρίσκονται σε ελεύθερη
πτώση, με την διεύθυνση του καταστήματος να παίρνει την απόφαση για 25 ολόκληρες ημέρες να τινάξει την μπάνκα στον αέρα! Εδώ θα βρεις κρεατικά από τα ιδιόκτητα σφαγεία μας, τυροκομικά από τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς, αλλά και προϊόντα καθαριότητας και προσωπικής περιποίησης, πάντα με την άριστη εξυπηρέτηση και την υπογραφή της κορυφαίας ποιότητας.

Το νέο φυλλάδιο προσφορών ξεκινάει από Δευτέρα 27 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 22 Αυγούστου.

Ανακαλύψτε την τεράστια ποικιλία τροφίμων που διαθέτουμε στους πελάτες μας, σε συνεργασία με τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς. Στο φυλλάδιο θα βρείτε ακόμα εκατοντάδες προϊόντα για το σπίτι και την οικογένεια.

Δείτε το νέο φυλλάδιο προσφορών:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ