Quantcast

http://picasion.com/

Ψάχνεις δροσιά και σούβλες για το ΠΣΚ; Ψάχνεις την αυλή του «Παλιό Ποδήλατο»!

Παρασκευή βράδυ - Σάββατο μεσημέρι/βράδυ - Κυριακή μεσημέρι
Παρασκευοσαββατοκύριακο με καύσωνα στη Βέροια και η αναζήτηση δροσιάς σε συνδυασμό με καλό φαγητό σταματάει στο «Παλιό Ποδήλατο». Έμεινες στη Βέροια το ΠΣΚ; Ακόμα καλύτερα! Πάρε την παρέα ή
την οικογένεια, ανέβα στη Ραχιά σε λίγα λεπτά και απόλαυσε τη δροσιά, καλό φαγητό και σούβλες στην όμορφη αυλή του «Παλιό Ποδήλατο», που προσφέρει διασκέδαση για όλους, μικρούς και μεγάλους. Παρασκευή βράδυ, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, οι σούβλες στο «Παλιό Ποδήλατο» θα γυρίζουν και θα αργοψήνουν όλα τα μερακλίδικα... Ελάτε να τα δοκιμάσετε!
Και φυσικά με όλες τις υπόλοιπες επιλογές από το μενού του «Παλιό Ποδήλατο», της ώρας, μαγειρευτά, ορεκτικά, σαλάτες και μεζέδες! Και με σταθερό παράγοντα την ποιότητα και τις καλές τιμές!

Με άνετο πάρκινγκ και με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να απασχοληθούν τα πιτσιρίκια, με τραμπολίνα, τσουλήθρες και παιχνίδια.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ