Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προμαχώνας: Ουρά 10 χλμ σχηματίζουν τα αυτοκίνητα

Έως και 5 ώρες η αναμονή
Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν και σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου τα αυτοκίνητα που διέρχονται από το συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα με προορισμό την Ελλάδα. Μάλιστα, εκατοντάδες τουρίστες περιμένουν έως και 5 ώρες στα σύνορα, προκειμένου να περάσουν στη χώρα μας. Η αύξηση των τουριστών από τις βαλκανικές χώρες είναι ήδη εμφανής σε πολλές παραθαλάσσιες περιοχές της Πιερίας, της Χαλκιδικής, αλλά και των κοντινών νησιών της Βορείου Ελλάδος. Μεταξύ των οδηγών υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός και ζητούν να απλοποιηθούν οι διαδικασίες για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

2 σχόλια:

  1. Ὡραία ὐποδοχή ἐπιφυλάσσουν στούς τουρίστες οἱ ἐμμονικοί τοῦ ἀφωρισμένου Κούλη καί τοῦ ὁμοίου του Τσιόδρα (καί Σύψα)!

    Ἀλλά φταῖνε καί αὐτοί! Ἂν ἤρχοντο λαθραῖα, περνῶντας ἐκτός συνοριακῶν διαβάσεων, οἱ ἀρχές θά τούς ὑπεδέχοντο μ' ἀνοικτές ἀγκάλες._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κυριάκος βοηθάει τον τουρίστα που θέλει να επισκεφτεί την Βορ. Ελλάδα οδικως.Περσι είχαν κάνει αίτημα οι άνθρωποι του τουρισμού της Βορ. Ελλάδας να αυξηθούν οι τελωνειακό υπάλληλοι στα 10 τελωνεία Τουρκία, Βουλγαρία, σκοπιά, Αλβανία ώστε να μειωθεί η ταλαιπωρία ανθρώπων με μικρά μωρά μέσα σε αυτοκίνητα στη ζέστη στους δρόμους πριν τους συνοριακόυς ελέγχους.
    ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΑ, Και ΑΦΗΣΕ ΑΝΟΙΚΤΆ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΌΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΆΝΙΑ ΑΠΌ ΈΝΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ