Quantcast

http://picasion.com/

Ποιο καλοκαίρι; Saint Moritz έγινε το Σέλι

Με κουβέρτες το βράδυ!
Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και κύριο μέλημα των κατοίκων της Βέροιας είναι η διοργάνωση των καλοκαιρινών διακοπών τους, η κατάσταση που επικρατεί στα βουνά του Βερμίου είναι εντελώς διαφορετική. Ενδεικτικές είναι οι εικόνες που μας έρχονται
από το Σέλι, όπου ο καιρός θυμίζει... Βόρεια Ευρώπη! Η θερμοκρασία κινείται σε πολύ χαμηλά για την εποχή επίπεδα, με τον υδράργυρο το βράδυ να πέφτει ακόμα και στους 10 βαθμούς Κελσίου. Κοινώς, οι μόνιμοι κάτοικοι εκεί, το βράδυ κοιμούνται με... κουβέρτα! Αρκετά συχνά η ομίχλη κάνει την εμφάνισή της στο γραφικό χωριό, ενώ κατά διαστήματα ψιχαλίζει και βρέχει. Δείτε δύο σημερινές φωτογραφίες από το μαγευτικό Σέλι:

4 σχόλια:

  1. χειμωνας δεν φανηκε, την ημερα καυσωνα, το βραδυ δροσια.
    η επεκταση των δασων κατα αναλογια εχει προκαλεσει ημιτροπικο τροπικο κλιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανενας καυσωνας δεν υπαρχει την ημερα στο Σελι...πανω απο 25 δεν ανεβαινει .....Βεβαια οι δρομοι θυμιζουν βομβαρδισμενη συρια και τα μπαζα πνιγουν το χωριο..εικονα εγκαταλειψης απο τους τοπικους παραγοντες....περιεργο με δυο προεδρους πανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμα κανει τοσο κρυο, τα αυτοκίνητα τι τα κοιτάζουν;
    τα καβαλάν... και κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας είναι ο πρόεδρος του χωριού, και αυτός ανύπαρκτος. Που να ξέρει τι γίνεται στο χωριό όταν δεν πατάει το πόδι του. Παρόλο που το 400άρι το παίρνει κάθε μήνα αλλά το ξοδεύει αλλού και σαν έξοδο κίνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ