Τα «Παιδιά της Άνοιξης» στηρίζουν τις δράσεις του «Έρασμου»

Παραχώρησαν αίθουσα στην Αλεξάνδρεια για τα Βιωματικά Σεμινάρια του Συλλόγου
Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στο Δ.Σ. του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης», με αφορμή την ευγενική παραχώρηση αίθουσας της

δομής τους για την από εδώ και στο εξής διενέργεια των Βιωματικών Σεμιναρίων μας στην πόλη της Αλεξάνδρειας. Πρόκειται για μια ακόμη επικύρωση της αγαστής και ιδιαιτέρως εποικοδομητικής συνεργασίας των δύο φορέων, στα πλαίσια του πρωτοκόλλου της μεταξύ μας δικτύωσης για την από κοινού διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων, με κοινό μας όραμα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που υπηρετούμε.

Επιπροσθέτως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αλεξάνδρειας και ιδιαιτέρως την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Όλγα Μοσχοπούλου για την έως τώρα σταθερή υποστήριξη των δράσεών μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περεταίρω πληροφόρηση και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του «Έρασμου» Μ. Αλεξάνδρου 17, στη Βέροια

Δευτέρα - Παρασκευή, 9.00 - 14.00. Στο τηλ. 23310 74073 ή στο Email: erasmos.veria@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ